Fortnite strikt deze absolute wereldster voor een concert

Games Jelle van Es 4 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Ondanks dat het langzaam maar zeker beter gaat met de wereld wanneer het aankomt op het coronavirus, duurt het echt nog wel even voordat we kunnen genieten van grote concerten. Mocht je een liefhebber zijn van Fortnite, dan hebben we goed nieuws.

Deze week kun je namelijk genieten van een reeks concerten in Fortnite. Het is daarbij niemand minder dan Ariana Grande die haar opwachting maakt en laat zien hoe je digitaal een feestje bouwt. Hopelijk gaat dat qua kwaliteit een beetje lijken op wat je een tijd geleden zag bij Travis Scot.

Ariana Grande in Fortnite

Het gaat om de zogenaamde Rift Tour in Fortnite, waarbij Ariana Grande dus optreed. Het gaat een reeks concerten worden, die op verschillende tijden en dagen plaatsvinden. Op die manier moet dus iedere fan in de wereld de kans krijgen om zo’n digitaal concert bij te wonen. De mensen achter de game laten weten dat het verstandig is om zo’n 60 minuten voor het concert aanwezig te zijn, waarbij de Rift Tour Playlist een half uur voor de show live gaat.

Het eerste concert vindt plaats op middernacht van 6 op 7 augustus Nederlandse tijd. Vervolgens kun je op 7 augustus om 20 uur in de avond de show bekijken, op 8 augustus op 6 uur ‘s ochtends, om 16 uur ‘s middags en tot slot nog een keer middernacht van zondag 8 op 9 augustus. Sommige tijden zijn dus vooral geschikt voor de Amerikaanse gamers, terwijl anderen juist weer geschikter zijn voor de Aziatische markt. Mocht je het missen, dan is de kans groot dat je het daarna nog even rustig terug kan bekijken op Youtube. Bij de vorige concerten was het namelijk zo dat het geheel wel eens snel vol zat.

Diverse acties

Buiten het concert van Ariana Grande in Fortnite om is er ook nog van alles te beleven in de game. Zo zijn er verschillende quests te vinden om te voltooien om vervolgens daarmee bepaalde dingen vrij te spelen.

Het Travis Scott Fortnite-evenement was episch en een groot succes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen