Samsung Unpacked: alle prijzen van de gadgets liggen op straat

Smartphones Jeroen Kraak 9 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Samsung Unpacked is nog maar twee dagen weg, maar nu lijkt alles al uitgelekt. Zelfs de prijzen liggen al op straat.

Woensdag is het zover. Eindelijk zien we de nieuwe producten van Samsung in volle glorie tijdens Unpacked. Nou ja, Unpacked kunnen we het niet noemen want de afgelopen weken is bijna alles al uitgelekt. We weten welke producten we kunnen verwachten en wat voor specs ze hebben. Nu is zelfs de laatste verrassing weg: de prijzen van de verschillende gadgets van Samsung lijken gelekt.

De prijzen van Samsung Unpacked zijn uitgelekt

Twitteraar Snoopytech gooide de prijslijst van de verschillende producten online. Door die lijst weten we nu al de prijzen van de Samsung Galaxy Z Fold 3. De varianten van 256GB en 512GB gaan respectievelijk 1899 en 1999 euro kosten. Voor de Galaxy Z Flip 3 zijn de prijzen 1099 euro voor de 128GB-versie en 1149 euro van de 256GB-editie. De lekker heeft echter geen informatie over de Samsung Galaxy S21 FE.

Zoveel gaat de Galaxy Watch 4 kosten

Maar niet alleen de prijzen van de telefoons zijn gekend. Zo weten we nu dat de 40 en 44mm versies van de Samsung Galaxy Watch 4 270 en 309 gaan kosten. De Galaxy Watch 4 Classic wordt wat duurder. Die kun je kopen voor 379 en 409 euro. Tevens krijg je bij smartwatches een pre-order bonus. Voor de Galaxy Watch 4 is dit een Google Play card ter waarde van 60 euro en voor de Classic-variant is dat 85 euro.

Samsung Galaxy Unpacked 2021: dit verwachten we van het evenement

Tot slot ligt ook de prijs op straat van de Samsung Galaxy Buds 2. Deze gaan 149 euro kosten, al kan in sommige landen de prijs oplopen naar 159 euro. Natuurlijk is het de vraag of de gehele lijst klopt, maar de prijzen lijken reëel.

Samsung Unpacked is op 11 augustus om 16:00 uur Nederlandse tijd. Wil je ondanks dat alles is uitgelekt toch de stream kijken? Wij zorgen dat je niets hoeft te missen en dat je de stream via onze site kunt volgen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen