Arlo Essential Wire Free Video Doorbell: uniek op vele fronten

Smart Home Mark Hofman 11 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

In de loop der jaren zijn huizen steeds slimmer geworden. We regelen de lichten vanaf onze bank, de thermostaat reageert op het moment dat je bijna thuis bent en je ziet ten alle tijden wie er voor je deur staat. De Arlo Essential Wire Free Video Doorbell richt zich logischerwijs op dat laatste en is op veel gebieden een uniek-apparaat te noemen.

De Smart Home markt blijft groeien en zo hebben we gaande weg al heel veel verschillende slimme deurbellen gezien. Wat maakt dit model van Arlo nu precies zo bijzonder en waarom zou jij hem in huis moeten halen? We vertellen het je in dit artikel en in bovenstaande video!

Arlo Wire Free Video Doorbell

Je tikt de Arlo Wire Free Video Doorbell voor €199 op de kop. Hiermee haal je een volledig draadloze videodeurbel in huis die beschikt over een aantal toffe functionaliteiten. Niet alleen beschikt hij over Google Assistant-ondersteuning, maar werkt hij bijvoorbeeld ook met een verbeterde beeldkwaliteit. Beelden maak je in een resolutie van 1080p en zijn, met dank aan de nachtzicht-functie, ook erg scherp wanneer je ze in het donker maakt. Daarnaast beschikt de Arlo Wire Free Video Doorbell over bewegingsdetectie, een handige tweewegsaudio-functie en kunnen bezoekers een bericht achterlaten. Zie dat laatste vooral als een voicemail, maar dan simpelweg voor je voordeur. Best wel handig!

Zoals gezegd is de deurbel volledig draadloos en is hij daarmee handig te installeren. Geen gedoe met kabeltjes, maar gewoon één keer ophangen en klaar is kees!

Waarom 5G de komende jaren een grote rol in onze huizen gaat spelen

Wat maakt Arlo Wire Free Video Doorbell uniek?

De meeste functionaliteiten zijn overigens ook te vinden bij andere slimme deurbellen. De vraag die jij waarschijnlijk hebt op dit moment is dan ook: ‘wat maakt de Arlo Wire Free Video Doorbell dan zo uniek?’ We leggen het je stapsgewijs uit:

  • De Arlo Wire Free Video Doorbell is de eerste draadloze bel die filmt in een beeldverhouding van 1:1. Hierdoor zie je bijvoorbeeld niet alleen de bezorger voor de deur staan, maar zie je ook het pakketje op de grond.
  • Staan er mensen voor de deur die er helemaal niet horen? Dan is het mogelijk om gebruik te maken van de ingebouwde sirene. Gewoon om de boefjes te laten schrikken.
  • Geen zin in een aparte applicatie op je smartphone? De Arlo Video Doorbell maakt direct verbinding met je toestel, zodat je alle notificaties en oproepen direct binnenkrijgt.

Naast de bovenstaande voordelen is het ook mogelijk om gebruik te maken van Arlo’s AI Smart Security platform. Via deze abonnementsdienst krijg je toegang tot extra veiligheidsfuncties en geavanceerde detectie. Je krijgt bijvoorbeeld toegang tot een Cloud-opslag waar je beelden tot dertig dagen terug kunt kijken. Daarnaast beschikt het platform over een geavanceerde detectie, waardoor het mogelijk is om mensen, voertuigen of dieren te detecteren. Zelfs pakketjes die voor de deur staan krijgen door deze functie een aparte melding. Bij aanschaf van de Arlo Wire Free Video Doorbell krijg je drie maanden gratis toegang. Daarna is het platform vanaf €2,79 per maand al te gebruiken!

Meer Smart Home?

Interesse in Smart Home? Dan zit je bij WANT helemaal goed. We houden je geregeld op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen en komen met handige tips.

Benieuwd naar wat onze website je te bieden heeft op dat gebied? Check dan zeker deze pagina even!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen