Assassin’s Creed Valhalla’s krijgt volgende maand de eerste uitbreiding

Games Jelle van Es 19 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Assassin’s Creed Valhalla is zonder twijfel één van de fijnste games die vorig jaar uitkwam. Naast dat de game er heerlijk uitziet, valt er ook nog enorm veel in te doen. Daar komt volgende maand met de eerste uitbreiding nog meer bij.

Dus als je een gamer bent die alles moet voltooien in een game, dan heb je aan Assassin’s Creed Valhalla een zware dobber. Je hebt nu nog een maand om los te gaan, want eind april verschijnt de Wrath of the Druids-uitbreiding.

Assassin’s Creed Valhalla krijgt de eerste uitbreiding

Op 29 april kun je losgaan met Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druids. Het is de eerste uitbreiding voor de game. In het nieuwe avontuur reizen spelers af naar Ierland waar zij de geheimen achter een eeuwenoude cult van druïdes ontrafelen. Omgeven door Gaelische mythen en folklore, moeten spelers zich een weg zien te vechten door het Ierse landschap om macht te verzamelen onder de Gaelische koningen. De Wrath of the Druids-uitbreiding is onderdeel van de Season Pass, maar is ook los verkrijgbaar. Daarnaast krijgt de game het Ostara Festival, wat de eerste update is van het nieuwe seizoen. Deze is nu beschikbaar tot 8 april. In de onderstaande trailer krijg je alvast een beeld van wat die update brengt.

De uitbreiding laat je je nederzetting in Assassin’s Creed: Valhalla decoreren. Er zijn verder drie quests waarin Eivor geniet van een eierenjacht en de viering van de meikoningin, en de nederzetting moet beschermen tegen nachtgeesten. Je krijgt de keuze om drie nieuwe vaardigheden te leren en er zijn bepaalde speciale beloningen. Om dit te ervaren, moeten spelers Engeland hebben bereikt en de verhaallijn van Grantebridgescire of Ledecestrescire hebben uitgespeeld. Het festival trapt automatisch af wanneer spelers hun nederzetting bezoeken. Om daarnaast toegang te krijgen tot de activiteit van de meikoningin, moet de nederzetting van spelers wel niveau 3 hebben bereikt.

Assassin’s Creed Valhalla
Assassin’s Creed Valhalla (Afbeelding: Ubisoft)
De eerste uitbreiding voor de game (Afbeelding: Ubisoft)

Claim beloningen

Verder laat Ubisoft weten dat er een paar cadeaus klaar liggen voor de spelers. Spelers krijgen Altairs Outfit, de Yule Gear Set, cosmetics en 300 opalen volledig gratis. Spelers claimen de beloningen door naar de Animus Store te gaan.

Assassin’s Creed Valhalla-update laat je je perfecte outfit maken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen