Assassin’s Creed Valhalla-update laat je je perfecte outfit maken

Games Jelle van Es 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Assassin’s Creed Valhalla is een heerlijke game. De game ziet er fantastisch uit, heeft genoeg om in te beleven en kent toffe combat. En vandaag krijgt een nieuwe update, die weer wat interessante verbeteringen brengt.

Het gaat om update 1.2.0 voor Assassin’s Creed Valhalla. De belangrijkste toevoeging voor de game is de optie om je uitrusting te transmogen. En ja, dat een Engels woord die ik even als werkwoord er in gooi.

Transmog voor Assassin’s Creed Valhalla

Met transmog heb je de mogelijkheid om je uitrusting naar je eigen smaak aan te passen. Dat betekent dat het er uit ziet als favoriete outfit, maar de statistieken behoudt van wat het is. Op die manier hoef je dus niet bang te zijn dat een nieuw stuk krachtige gear niet past bij hoe je Eivor er uit wil laten zien. Om dit voor elkaar te krijgen, dan moet je afreizen naar Ravensthorpe. Daar ga je in gesprek met Gunnar, de smid van het dorpje. Als je vervolgens dan vijftig zilverstukken betaalt, dan kun je de aanpassing doorvoeren. Dit is iets waar Assassin’s Creed Valhalla-fans volgens Ubisoft veel om vroegen. Dus nu kun je dat verwerken.

Assassin's Creed Valhalla
De nieuwe update (Afbeelding: Ubisoft)

Daarnaast brengt de Assassin’s Creed Valhalla-update het zogenaamde Ostara-festival. Dat begint overigens pas op 18 maart en loopt tot en met 8 april en geldt als het paas-evenement van de game. Daarnaast laat de ontwikkelaar in de patch notes weten dat je in de game meer katten tegen gaat komen. Want iedereen weet dat een game beter wordt wanneer je katten in je game hebt zitten. Ook krijg je drie nieuwe skills om uit te proberen en nog een paar andere kleine verbeteringen.

Genoeg te doen

Met de nieuwe update is de toch al gevulde game nog wat uitgebreider. Wil je meer lezen over alles dat te maken heeft met Assassin’s Creed Valhalla? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

De vijf mooiste games om nu op de PlayStation 5 te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen