Fall Guys Season 4 heeft een datum en krijgt Among Us-liefde

Games Jelle van Es 16 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort kun je aan de slag met Fall Guys Season 4. De makers van de game zijn dat nieuwe seizoen al even aan het teasen, maar nu hebben we eindelijk een releasedatum te pakken en weten we dat er een Among Us-crossover gaat komen.

Fall Guys Season 4 begint op 22 maart. Dat is dus over minder dan een week. Om dit te vieren heeft de uitgever een cinematische trailer vrijgegeven, waarbij we ook zien dat men plannen heeft om iets te gaan doen met Among Us, één van de andere populaire games van dit moment.

Fall Guys Season 4 komt op 22 maart

Fall Guys Season 4 komt dus volgende week en krijgt heel wat nieuwe content om mee aan de slag te gaan. Vorige week zagen we al een nieuw level die in het nieuwe seizoen komt. Dat is één van de zeven nieuwe levels waarmee je straks aan de slag kunt gaan. Het nieuwe seizoen draait vooral om de toekomst, waarbij je als gamer te maken krijgt met heel wat nieuwe elementen. Denk daarbij een zones waarin er minder zwaartekracht is en je op die manier of zweeft of de mogelijkheid hebt om hoger te springen. Bekijk de trailer van het nieuwe seizoen hieronder.

Aan het einde van de trailer voor Fall Guys Season 4 zie je nog een mooie knipoog naar Among Us. Het ziet er naar uit dat je in het nieuwe seizoen een kostuum van de figuren uit die game aan kunt doen en zo je liefde voor die game te tonen. Of je daarbij ook in het lava valt, dat is nog maar de vraag. Het is niet voor het eerst dat er samen wordt gewerkt met andere games en series. Eerder kon je al pakjes van Sonic the Hedgehog, Doom en Goose Game aan trekken. Wat dat betreft valt Among Us mooi in dit verhaal.

Binnenkort op meer consoles

Volgende week kun je Fall Guys Season 4 beleven op de pc en PlayStation 4. Er zijn ook plannen om de game naar de Nintendo Switch en Xbox te brengen. Wanneer dat precies het geval is, dat is nog niet bekend.

De topgame Fall Guys komt ook naar de Nintendo Switch en Xbox

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen