Scoor hier om 10 uur je PlayStation 5: Wees er ultra snel bij!

Games Jelle van Es 19 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Het scoren van een PlayStation 5 is een soort van Olympische Sport. De vraag is nog altijd hoger dan het aanbod. Zeker omdat je vaak niet weet wanneer de spelcomputer beschikbaar is.

Vandaag is dat anders. Want Mediamarkt heeft laten weten dat je zometeen om 10 uur een PlayStation 5 bij de keten kan scoren. Of de servers dat aankunnen, dat blijft de vraag. Maar waag een gokje en wellicht lukt het je deze keer wel

PlayStation 5 te koop bij Mediamarkt

Mediamarkt heeft dit nieuws via nieuwsbrieven verspreid en niet veel later is het online opgepikt. We zijn er wat dat betreft een beetje laat bij, maar hopelijk lees je dit nog even voordat het zover is en ram je op deze link om de PlayStation 5 te kunnen scoren. Dat is de gewone Disc Versie van 499 euro, dus is gewoon een goede deal. Hoeveel er in de verkoop gaan, dat is nog even de vraag.

PlayStation 5 PS5 controller
De Dualsense controller (Afbeelding: Sony)

Wel is het zo dat er meerdere pakketten zijn, mocht deze kale versie al snel zijn uitverkocht. Voor iets meer geld scoor je een pakket met een extra controller en de mogelijkheid om de controller op te laden. Deze is wel iets duurder, maar je bent alsnog minder kwijt dan wanneer je je geluk op een site als Marktplaats moet beproeven. De kans is overigens groot dat je er iets voor 10 uur al een PlayStation 5 kan scoren, want als webwinkels ons 1 ding hebben geleerd, dan is dat het ze zich niet echt aan de afspraak houden. Wat dat betreft doe je er verstandig aan om er telkens snel bij te zijn en hem op tijd te scoren.

Wilde Westen blijft

Voorlopig is de kans groot dat je op deze manier de Playstation 5 moet scoren. De productie loopt door, maar de vraag is nog altijd enorm hoog, waardoor de prijzen van de spelcomputer op Marktplaats hoog blijven. Pas na de zomer zou de situatie zich verbeteren.

De vijf mooiste games om nu op de PlayStation 5 te spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen