Life is Strange: True Colors wordt niet in hoofdstukken uitgebracht

Games Jelle van Es 19 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

De Life is Strange-reeks gaat al een tijdje mee en geldt als één van de betere verhalende games. Gisteren is Life is Strange: True Colors en die gaat het iets anders doen dan de voorgaande games.

Want Life is Strange: True Colors wordt in één keer uitgebracht en verlaat daarmee het principe dat hij in verschillende hoofdstukken wordt uitgebracht. Op die manier heb je de mogelijkheid om de game en het verhaal in één ruk te beleven en hoef je niet telkens een paar weken te wachten.

Life is Strange: True Colors komt er aan

Life is Strange: True Colors wordt gemaakt door Deck Nine Games. Dat is hetzelfde team dat eerder de game Life is Strange: Before the Storm maakte. Het is dus een andere studio dan Dontnod Entertainment, die zowel het originele avontuur als Life is Strange 2 maakte. Ook maakte dat team de verhalende game Tell Me Why. Dit nieuwste deel draait om Alex Chen, die over een paranormale kracht genaamd Empathy beschikt. Daarmee is ze in staat om sterke emoties van anderen, die ze in de game ziet als vlammende, gekleurde aura’s, te ervaren, absorberen en manipuleren. In de game reist ze af naar het stadje Haven Springs, waar haar broer bij een ongeluk om het leven zou zijn gekomen. Met haar krachten probeert ze te achter halen wat er daadwerkelijk is gebeurd en kun jij haar toekomst bepalen. Bekijk hieronder de trailer van de game.

Dit is wat Jeff Litchford, de Vice President van Deck Nine Games er over te zeggen had:

Oude games krijgen een remaster

Naast de aankondiging van Life is Strange: True Colors werd ook bekend dat de Life is Strange Remastered Collection komt. Deze bestaat uit verbeterde versies van de originele Life is Strange en spin-off Before the Storm. Deze collectie is onderdeel van de Ultimate Edition van True Colors, maar zal ook los worden uitgebracht.

[REVIEW] Life is Strange 2: een prachtig groots avontuur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen