Black Panther: War for Wakanda is de Marvel’s Avengers-uitbreiding

Games Jelle van Es 19 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze week is een drukke week voor Marvel’s Avengers. Sinds gisteren is het mogelijk om de game via de upgrade te spelen op de PlayStation 5 en Xbox Series X. Bovendien is er een mooie Hawkeye-uitbreiding voor verschenen. En nu is ook nog bekend gemaakt dat er gewerkt wordt aan Black Panther: War for Wakanda.

Black Panther: War for Wakanda wordt de nieuwe uitbreiding voor Marvel’s Avengers. De game werd onthuld tijdens een nieuwe aflevering van Square Enix Presents, waarin de uitgever meer liet zijn van games die er aankomen en waarin het nieuwe games heeft onthuld.

Maak kennis met Black Panther: War for Wakanda in Marvel’s Avengers

Het duurt waarschijnlijk nog wel even voordat we aan de slag kunnen gaan met Black Panther: War for Wakanda in Marvel’s Avengers. Een releasedatum voor de uitbreiding werd nog niet gegeven, wat meestal betekent dat de uitbreiding nog een paar maanden van ons is verwijderd. Met de uitbreiding krijgen we in de vorm van Black Panther een nieuw speelbaar personage, die het op gaat nemen tegen nieuwe vijanden. Daarbij krijg je ook te maken met een nieuwe omgeving in de vorm van de Wakandan Jungle Biome en gaat er nog meer in zitten. Om alvast in de stemming te komen, hebben we hieronder de trailer van de uitbreiding.

Veel meer dan dat weten we op dit moment niet over Black Panther: War for Wakanda. Dus voorlopig moeten we het doen met wat er nu speelt in Marvel’s Avengers. Zoals gezegd kn je sinds gisteren aan de slag met de nieuwe uitbreiding. Buiten dat nieuwe verhaal krijg je de zogenaamde Reassemble Campaign Replay, waarbij je het verhaal opnieuw kan beleven. Dat doe je dan wel met de voortgang die je geboekt hebt. Op die manier kun je dus het verhaal voor een tweede keer beleven, terwijl je ook nog experiencepunten opbouwt en sterker wordt.

Upgrade

Daarnaast heb je dus de mogelijkheid om de PlayStation 4 en Xbox One-versie van Marvel’s Avengers te upgraden naar de PlayStation 5 en Xbox Series X. Die upgrade is gratis en biedt een hogere framerate en resolutie. Daarnaast zijn de laadtijden een stuk korter. Kortom, genoeg redenen om de game weer op te starten.

[REVIEW] Marvel’s Avengers: Stuk leuker dan gedacht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen