Assassin’s Creed Valhalla is nu voor een prikkie te spelen

Games Jelle van Es 7 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Eén van de fijnste games die vorig jaar werd uitgebracht is zonder twijfel Assassin’s Creed Valhalla. En mocht je nog niet de kans hebben gehad om de game te spelen, dan is dit toch wel het moment om dat te gaan doen.

Want het is nu mogelijk om Assassin’s Creed Valhalla voor slechts zes euro te spelen. En dat is uiteraard een enorm goede deal om van te profiteren.

Assassin’s Creed Valhalla voor zes euro

Er zit alleen wel een klein addertje onder het gras. Deze deal rondom Assassin’s Creed Valhalla is gekoppeld aan Ubisoft Plus. Dat is de gamingdienst van het bedrijf dat vergelijkbaar is met de Xbox Gamepass. Voor een vast bedrag per maand krijg je dan toegang tot een gamecatalogus waar je mee los kunt gaan. En wanneer je nog niet eerder een abonnement op de service hebt genomen, dan kun je nu voor zes euro de eerste maand proberen. De service is alleen wel alleen beschikbaar op de pc, dus het is handig als je een krachtige machine thuis hebt staan.

Assassin’s Creed Valhalla
Assassin’s Creed Valhalla (Afbeelding: Ubisoft)

Naast Assassin’s Creed Valhalla krijg je dan toegang tot ook nog een aantal andere grote games. Zo kan ik zelf Immortals Fenyx Rising je van harte aanraden. Daarnaast kun je ook aan de slag met Watch Dogs Legion, Anno 1800, Rainbow Six Siege en vele andere titels. Je hebt echter maar een maand de tijd om ze te proberen, dus wat dat betreft doe je er verstandig aan om je echt te concentreren op Assassin’s Creed en daarna te kijken of er nog iets anders bij zit wat je tijd waard is.

Een topgame

Voor zes euro losgaan met Ubisoft Plus is dus een goede deal. En als Valhalla je bevalt, dan kun je je abonnement verlengen of de game uiteindelijk zelf aanschaffen. Dan kun je de voortgang die je boekt meenemen en daarna lekker aan de slag met de eerste uitbreiding van de game. De review daarvan lees je hier.

Wrath of the Druids: Assasin’s Creed Valhalla gaat verder

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen