Assassin’s Creed Valhalla gaat verder met de Siege of Paris

Games Jelle van Es 12 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Assassin’s Creed Valhalla was één van de beste games die in 2020 werd uitgebracht en vandaag de dag nog veel wordt gespeeld. En nu kunnen we ons gaan opmaken op de nieuwe avonturen.

Onlangs verscheen in Assassin’s Creed Valhalla nog een grote update in de vorm van de Wrath of the Druids. De review daarvan kun je overigens hier lezen. En binnenkort kun je afreizen naar Parijs.

Assassin’s Creed Valhalla neemt je mee naar Frankrijk

Waar je in de vorige uitbreiding afreisde naar Ierland, daar ga je in de Siege of Paris dus naar de Franse hoofdstad. Maar dan wel zoals die stad er honderden jaren geleden bij lag. En dan is hij natuurlijk een stuk minder indrukwekkend als dat hij bijvoorbeeld was in Assassin’s Creed Unity. Wat je precies in de uitbreiding gaat meemaken, dat is nog niet helemaal duidelijk. De beelden die Ubisoft liet zien, waren redelijk beperkt en onderdeel van een grotere video. Deze laat zien wat de ontwikkelaar voorlopig met de game wil gaan doen.

Het belangrijkste is dat de ontwikkelaar Assassin’s Creed Valhalla voor een langere tijd wil gaan ondersteunen. De verwachting is al dat we dit jaar geen nieuw deel in de serie gaan krijgen. Die komt waarschijnlijk pas eind 2022 uit. Naast dat de game dit jaar van gratis en betaalde updates wordt voorzien, gaat dat volgend jaar ook nog wel even door. Dus als je een liefhebber bent van de game, dan is het goed om te weten dat je er voorlopig nog niet klaar mee bent.

Leer van de wereld

Tot slot liet de maker weten dat de game ook een Dicovery Tour gaat krijgen. Dat is iets dat niet echt uniek is voor Assassin’s Creed Valhalla. Ook voorgaande games deden zoiets. Met deze functie heb je de mogelijkheid om de wereld te verkennen als een soort van geschiedenisles. Wanneer deze update precies komt, dat is nog niet bekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen