Far Cry 6 laat je spelen als legendarische schurken

Games Jelle van Es 12 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

In de Far Cry-reeks is er sinds het derde deel eigenlijk een duidelijk element dat telkens terugkomt: je krijgt te maken met een duidelijke badguy. Ook in Far Cry 6 krijg je te maken met zo’n schurk. Maar via de Season Pass komen ook een aantal schurken uit het verleden terug.

Dat bleek uit de onthulling die het bedrijf deed tijdens de Ubisoft Forward. Het spelen met de klassieke schurken in Far Cry 6 is onderdeel van de Season Pass.

Far Cry 6 kent klassieke schurken

Via deze toevoeging is het in Far Cry 6 mogelijk om aan de slag te gaan met Vaas die je uit het derde deel kent. Uit Far Cry 4 hebben we Pagan. En tot slot is het ook mogelijk om met Joseph uit het vijfde deel aan de slag te gaan. Op die manier krijg je dus een compleet ander inzicht van die personages. Deze content komt dus wel na de lancering van de game. Daarbij ziet het er nar uit dat de oude voice-actors ook hun ding doen en je afreist naar bepaalde locaties uit voorgaande games. Het ziet er wel naar uit dat het als een soort van droom wordt gepresenteerd.

Daarnaast zagen we tijdens de Ubisoft Forward hoe Far Cry 6 begint. Je ziet hoe een aantal mensen een boot betreden en die vervolgens op een brute wijze wordt aangevallen. Dat is zeg maar de basis van de woede die Dani in zich heeft en wraak wilt op hen die zijn of haar vrienden heeft afgemaakt. Ook zien we in de video hoe de band is tussen de badguy, Anton Castillio, in de game en zijn zoon. Die laatste stond dus op het punt om weg te varen van het eiland. De trailer zie je hieronder.

Nog even wachten

Het duurt nog wel even voordat we aan de slag kunnen gaan met Far Cry 6. De game staat gepland voor 7 oktober. De game is dan beschikbaar voor de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Wanneer je de game pre-ordert, dan krijg je een aantal bonussen. Mocht je daarvan profiteren, dan kun je hem hier scoren. Wil je meer lezen over alles wat we weten van de game? Lees dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen