Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 5 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Deze smartphone is de natte droom voor elke gamer (en hij is hier!)

We hebben er twee maanden op moeten wachten, maar gelukkig is het eindelijk zover. Vandaag wordt bekend dat de ASUS ROG Phone 5s ook beschikbaar is in Nederland.

De ASUS ROG Phone 5s serie bestaat uit een regulier model en een Pro-model. Beide toestellen, die in augustus van dit jaar al in Taiwan verschenen, zijn direct te bestellen. 

ASUS ROG Phone 5S: de natte droom voor elke gamer

Veel werkgeheugen, een aardige opslagcapaciteit, een heerlijke haptische sensatie en een uitmuntend beeldscherm: dat is dé natte droom voor gamers. Wat dat betreft zijn de smartphones uit de ROG-serie van ASUS echte pareltjes te noemen. De ASUS ROG Phone 5S is geen uitzondering op die regel. Het is het meest recente toestel uit de populaire reeks en biedt de gamende consument precies datgeen wat hij verlangt. De smartphone biedt minimaal 12 GB en maximaal 16GB aan werkgeheugen, waardoor hij opgewassen is tegen iedere uitdaging. Beide modellen worden geleverd met 512GB aan opslagcapaciteit.

ASUS ROG Phone 5S
De nieuwe smartphone is hier! (Afbeelding: ASUS)

Naast deze specificaties beschikt het toestel ook over een Qualcomm Snapdragon 888 Plus processor en een 6.7-inch beeldscherm met een verversingssnelheid van 144Hz. Tel daar de 64-megapixel camerasensor en de 6000mAh batterij bij op en voila: de natte droom voor iedere gamer.

Er is ook een Pro

Mocht je enthousiast worden van de ASUS ROG Phone 5S, maar ben je niet heel erg onder de indruk? Dan is het goed om te weten dat er ook een Pro-model beschikbaar is. Deze is voorzien van een indrukwekkend werkgeheugen van 18GB. Gewoon voor de extra beetje kracht. De ASUS ROG Phone 5 is vanaf €999 te koop in Nederland. Het Pro-model van de smartphone tik je vanaf €1299 op de kop.

ASUS ROG Phone 5: 5 bizarre functionaliteiten die je moet kennen

We hebben de nieuwe smartphone nog niet in handen gehad, dus weten ook niet precies hoe goed hij in de praktijk is. Wel heb ik de eer gehad om een tijdje zijn voorganger te gebruiken. Als de ASUS ROG Phone 5S ook maar iets wegheeft van dat model, dan moet het allemaal wel goed komen. Benieuwd waarom? Check het artikel dat ik erover schreef via de bovenstaande link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!