Jelle van Es
Jelle van Es Games 6 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort op Xbox Game Pass: Back 4 Blood en meer games

Als je het hebt over de beste deal in gaming, dan is dat zonder twijfel de Xbox Game Pass. Met dat abonnement kun je heel wat games spelen. En daar worden regelmatig nieuwe games aan toegevoegd. Ook als ze compleet nieuw zijn. Dat is nu het geval met Back 4 Blood.

Back 4 Blood mag gezien worden als de spirituele opvolger van Left 4 Dead, die destijds met zijn twee delen enorm goed werd ontvangen. Een ideale game om samen met vrienden te spelen. En dat is dankzij de Xbox Game Pass nu nog makkelijker gemaakt.

Back 4 Blood gratis te spelen

Want Back 4 Blood wordt vanaf dag één beschikbaar gesteld voor de Xbox Game Pass. Dat betekent dat wanneer je daar vanaf 12 oktober mee los kan gaan. De game is dan te spelen op de Xbox, de pc en ook via de Cloud. En dat is dus echt fijn nieuws als je vrienden hebt die ook zo’n abonnement hebben. Nu kun je ze makkelijk optrommelen om de game te downloaden en samen met jou te proberen, zonder dat ze een miskoop doen. En als ze dan nog geen zin hebben, dan kun je het online met vreemden proberen of ga je aan de slag met de competitieve multiplayer.

Samen strijden (Afbeelding: Turtle Rock Studios)

Back 4 Blood is niet de enige game die centraal staat in het nieuwe overzicht met games die naar de Xbox Game Pass komen. Zo kun je op 12 oktober ook aan de slag met de pc-versie van Destiny 2: Beyond Light. Ook dat is een mooie game om samen met vrienden te gaan spelen.

Andere titels

Buiten Back 4 Blood en Destiny 2: Beyond Light zijn er nog een paar andere titels, maar die zijn qua naam wat kleiner. Maar mocht je zin hebben, dan kun je aan de slag gaan met games als Visage, The Procession to Calvary, Ring of Pain, The Riftbreaker en The Good Life. Mocht je nog geen abonnement hebben, dan zijn dit tien games die je wellicht kunnen overhalen.

Je Xbox Series X heeft zojuist een belangrijke upgrade gekregen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!