Videodeurbel van Ring of Nest jaagt je binnenkort de stuipen op het lijf

Smart Home Wesley Akkerman 6 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

De videodeurbel kan prima ingezet worden voor Halloween, laten Google en Amazon zien. Ze kunnen spookachtige bellen hebben, bijvoorbeeld. Denk dan aan een griezelige lach, een huilende weerwolf of een knetterend heksengeluid. Dit zijn opties waar gebruikers van een Nest Doorbell toegang tot krijgen dit jaar.

Eigenaars van een Nest Doorbell-videodeurbel, zowel met als zonder draad, gebruiken de nieuwe tunes tussen 1 oktober en 1 november. Je hebt hiervoor geen optioneel Nest Aware-abonnement voor nodig. Wanneer er iemand aanbelt, dan laat de slimme deurbel ook een griezelig geluid horen via alle Nest-speakers in huis.

Halloween in je smarthome

Daarnaast is het zo dat je het ook in huis verder griezelig maakt door dat gewoon aan Google te vragen. Zo is er het Engelse commando “Hey Google, let’s get spooky”. Vervolgens speelt Google een aantal griezelige en enge nummers af voor ongeveer een uur. Je luistert dan naar een speciale afspeellijst.

Niet al te groot (Afbeelding: Ring)

Amazon doet ook mee via zijn eigen videodeurbel. Eigenaars van een Ring Video Deurbel krijgen eveneens toegang tot griezelige chimes, snelle antwoorden en zelfs opvallende frontjes voor het apparaat. Zo kun je ook de Ring-deurbel laten meegenieten van het Halloweenfeest, mocht je daarvan houden.

Amazon doet ook gewoon mee

Je kiest uit verschillende geluiden, waaronder vleermuizen, een orgel of een enge lach. Zodra iemand dichtbij je deur komt, dan speelt de videodeurbel de geluiden af. Hoe je alles precies instelt, zie je hier. Ook kan de Ring-deurbel automatisch antwoord geven wanneer iemand aanbelt, middels een vooraf ingesteld bericht.

Google Nest Hub: 5 beste functionaliteiten voor een betere nachtrust

Zo kun je meegeven dat ze even moeten wachten en alvast hun bezem kunnen parkeren. In dit ondersteuningsdocument lees je hoe je die antwoorden instelt. In totaal zijn er overigens zestien faceplates beschikbaar voor Ring-deurbellen, die beschikbaar zijn voor de Ring Video Doorbell 3, Video Doorbell 3 Plus, Video Doorbell 4 en Video Doorbell 2. Ze kosten 15 dollar per stuk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Google

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen