Iconische LEGO Batmobile uit The Dark Knight nu nog goedkoper

Deals Jeroen Kraak 24 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Batman is de bekendste superheld die er is. Al jaren probeert hij alle criminelen in Gotham City achter de tralies te krijgen. Dat doet hij natuurlijk mede met zijn iconische Batmobile. De LEGO-versie hiervan uit The Dark Knight is nu goedkoper bij Bol.com te verkrijgen.

Wie Batman zegt, moet meteen denken aan verschillende kenmerken van de superheld. Robin is zijn hulpje, de Joker is een van de meest bekende tegenstanders en in elke film is er altijd wel een bijzondere scène met de Batmobile. Die laatste uit The Dark Knight kun je nu in je huiskamer parkeren door een bijzondere LEGO-set die nu in de aanbieding is bij Bol.com.

De iconische LEGO Batmobile Tumbler uit The Dark Knight

De Batmobile hebben we al in veel verschillende soorten en maten voorbij zien komen in de Batman-films. Toch blijft één van de meest iconische die uit The Dark Knight-filmtrilogie. Dat viel LEGO ook op en dus heeft het bedrijf er een set van gemaakt die speciaal voor volwassenen is. Kortom, eentje die niet in je mancave mag ontbreken. En juist deze is ook nog eens voordeliger bij Bol.com.

Wat meteen opvalt is het stoere uiterlijk van deze LEGO-set. Het is dan ook een echte uitdaging waar je wel even zoet mee bent. Kijk ondertussen The Dark Knight en je komt weer helemaal in de Batman-sfeer.

Deze LEGO-set van de Batmobile Tumbler bestaat uit 2.049 LEGO-steentjes. Daarnaast krijg je er ook twee speciale minifiguren bij uit The Dark Knight. Dat zijn natuurlijk de Joker en Batman zelf.

Bol.com stunt met de prijs voor de echte Batman-fan

Als je nu net zoals wij de LEGO-set ook in jouw huiskamer wil hebben, moet je nu naar Bol.com. Daar is de DC Batmobile uit The Dark Knight nu flink goedkoper.

(Afbeelding: LEGO)

Normaal betaal je voor de auto van Batman 269,99 euro, maar dat is nu flink lager. Voor 191 euro heb je ‘m al in huis via Bol.com.

LEGO dropt Indiana Jones-sets (en we worden helemaal gek)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen