Door Apple geannuleerde Beats Pill maakt deze maand toch echt zijn comeback

Audio Mark Hofman 18 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

In 2022 trok Apple de stekker eruit en in 2024 is er opeens heel veel om te doen. De comeback van de Beats Pill hangt al tijden in de lucht en lijkt nu realiteit te worden.

Nadat Daniel Ricciardo en LeBron James er al mee werden gespot, lijkt de Beats Pill nu ook officieel te verschijnen. Op X wordt een teaser gedeeld waarin de speaker te zien is.

Apple, dat sinds 2014 de eigenaar is van Beats, trok in 2022 de stekker uit de geliefde speaker. Gezien de informatie van de teaser maakt hij twee jaar later, op 25 juni 2024, officieel zijn comeback.

LeBron en Ricciardo gaven het voorzetje

De marketingstrategie van de nieuwe Beats Pill is een bijzondere. Nadat Apple de stekker uit het product trok dook hij afgelopen tijd regelmatig op in het openbaar. NBA-ster LeBron James werd als eerste gespot met een product wat leek op de Pill en later was het de beurt aan F1-ster Daniel Ricciardo om met de speaker aan te komen kakken.

Het hield de gemoederen online aardig bezig, want waar Beats in Europa misschien niet zo groot meer is als het was, blijft het in de Verenigde Staten altijd nog geliefd.

Op 25 juni maakt de Beats Pill zijn comeback

Het officiële account van Beats by Dre maakt de comeback nu dus officieel. Op X is een video te zien met LeBron James en Lil Wayne waarin de speaker officieel te zien is. Dat is dan ook de video waar de datum 25 juni voor de eerste keer genoemd wordt.

Verder is er officieel nog niet heel veel bekend, maar de wandelgangen stellen nooit teleur.

Dit weten we over de Beats Pill

Zoals gezegd was er veel te doen om de Beats Pill. Nadat hij dus gespot werd bij een aantal sterren, dook de speaker ook regelmatig op in de wandelgangen. Apple registreerde een nieuw product met codenaam A3211 in Amerika en Taiwan, wat direct de link met de Pill legde bij de oplettende lezers.

Daarna wist 9to5Mac, een uiterst betrouwbare bron op dit gebied, ook al verschillende technische specificaties te vermelden. Zo kon het bijvoorbeeld al vrij vroeg vertellen dat de speaker voorzien is van een nieuw ontwerp, een luidere bas dan bij het vorige model, waterbestendigheid en een USB-C-poort.

Dat moeten we met een korreltje zout nemen, want de officiële aankondiging laat dus nog een weekje op zich wachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen