Beleef Red Dead Redemption 2 als nooit te voren dankzij deze toffe mod!

Games Jelle van Es 25 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is alweer een paar jaar geleden dat Red Dead Redemption 2 op de markt kwam. En vanaf het moment van verschijnen was het een grote hit, die dankzij Red Dead Online nog altijd veel wordt gespeeld

En nu stijgt de game naar een nog hoger niveau. Er is namelijk een creatieveling die een speciale mod heeft gemaakt voor Red Dead Redemption 2. Daarmee speel je de game zoals nooit tevoren.

Red Dead Redemption 2 in VR

Want Youtuber Virtual Reailty Oasis heeft een speciale mod gemaakt voor Red Dead Redemption 2. Daarmee is het mogelijk om de game in Virtual Reality te beleven. Het is niet voor het eerst dat deze creatieveling op zo’n manier een game van Rockstar Games aanpakt. Eerder kwam hij al met een soortgelijke mod, maar dan voor Grand Theft Auto V. Deze keer was het volgens de maker een stuk lastiger om de game op zo’n manier aan te passen, waardoor je ook een zeer krachtige pc nodig hebt om dit voor elkaar te krijgen. Het resultaat zie je in de onderstaande video.

Mocht je zelf met de mod aan de slag willen gaan en je een pc hebt die krachtig genoeg is om het aan te kunnen, dan zou je er voor kunnen kiezen om wat geld richting de maker te sturen. Via zijn Patreon-pagina kun je dan ook toegang krijgen tot de mod en de game zelf op een redelijk unieke manier beleven.

VR zelf beleven

Wanneer je geen dikke pc hebt, maar wel eens een goede VR-ervaring wil hebben, dan is de Oculus Quest 2 nog altijd de beste keuze op het gebied van VR-brillen. Deze stand-alone VR-ervaring draait geen Red Dead Redemption 2, maar heeft genoeg andere toffe games. Als je wilt weten wat wij van die headset vinden, dan kun je hier onze review lezen.

Vijf redenen om de Oculus Quest 2 in huis te halen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen