Elektrische fiets: de 5 beste e-bike modellen van Stella

Elektrische fietsen Sam Dille 11 jun 2022
Leestijd: 4 minuten

Stella heeft een enorm aanbod aan elektrische fietsen. Voor zowel sportieve, als casual fietsers heeft het fietsenmerk geschikte e-bikes. Deze modellen ontwikkelt het merk volledig zelf in een fabriek in Nunspeet. Aan expertise dus geen gebrek!

In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, biedt Stella speciale services aan die het mogelijk maken om een elektrische fiets eerst te testen. Zo rijden er bussen door heel het land voor een proefrit aan huis. Daarnaast ben je ook welkom op een van Stella’s testcentra.

De beste elektrische fietsen van Stella in 2022

Voordat je gaat testen, is het wel handig om te weten welke e-bikes ze hebben. We helpen je op weg met vijf elektrische fietsen die op dit moment goed worden ontvangen door critici en consumenten. Er zit ongetwijfeld ook iets voor jou tussen.

1. Livorno Easy FDST

Bij het boodschappen doen, of onderweg naar werk, wil je graag een elektrische fiets waarbij je makkelijk kunt switchen tussen verschillende ondersteuningen. De Livorno Easy staat hier bekend om. Dankzij de drie verschillende versnellingen vind je altijd de gewenste boost. De e-bike is voorzien van een voorwielmotor, die extra fijn is voor fietsers die uit zichzelf weinig kracht hebben. In de motor zit namelijk een bewegingssensor die reageert op de beweging van het wiel. Zolang het wiel beweegt geeft de motor dus ondersteuning, ongeacht hoe hard je trapt. De geïntegreerde accu vind je in de achterdrager, waardoor hij makkelijk te verwijderen is en niet snel opvalt. De Livorno Easy is een lichte comfortabele e-bike, waar je snel niet meer zonder mee kunt.

Livorno Easy FDST
Livorno Easy FDST. (Afbeelding: Stella)

Bestel jouw exemplaar hier

2. Dolce Superior MDS elektrische fiets

Heb je onderweg veel om mee te nemen? Dan komen de ruime voor- en achterdrager van de Dolce Superior goed van pas. Beide dragers zijn extra ruim gemaakt, zodat ze genoeg ruimte bieden voor bijvoorbeeld een volle boodschappentas of kinderdrager. Het stuur heeft een speciaal slot, zodat hij stevig staat wanneer je hem niet gebruikt. Naast opbergruimte biedt de elektrische fiets ook de nodige trapondersteuning, dankzij een krachtige middenmotor. Deze motor zorgt ervoor dat je natuurlijk op snelheid komt, waardoor je nauwelijks voelt dat je op een e-bike rijdt. Je kunt schakelen tussen zeven verschillende versnellingen.

Dolce Superior MDS elektrische fiets
Dolce Superior MDS. (Afbeelding: Stella)

Bestel jouw exemplaar hier

3. Morena Premium MDBO SI

Nu je aardig wat fietsen voor het woon-werkverkeer bent tegengekomen, is het tijd voor actie. De Morena Premium is speciaal ontworpen voor de sportieve e-biker. De stoere elektrische fiets is een echte allrounder, en valt dankzij zijn gewaagde design meteen op. De accu is geïntegreerd in het frame, wat de fiets een stuk mooier en strakker maakt. De lichte, maar energieke Bosch-motor heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. De actieradius ligt op 153 kilometer. Voor extra veiligheid gebruikt de Morena Premium speciale daglicht technologie. Hierdoor ben je zelfs in dichte mist goed zichtbaar.

Morena Premium MDBO SI
Morena Premium MDBO SI. (Afbeelding: Stella)

Bestel jouw exemplaar hier

4. Livorno Premium MDB

De Livorno Premium MDB is je beste vriend voor lange fietsritten, of zelfs een fietsvakantie. De elektrische fiets is, ondanks zijn krachtige ondersteuning, extreem licht en comfortabel in gebruik. De 400 Wh-Bosch motor is ook bij deze e-bike geïntegreerd in het frame voor een mooie uitstraling. De aangepaste, lage instap en zithouding maken een ritje op de Livorno Premium MDB bijzonder aangenaam. Vanwege de lange actieradius tot 155 kilometer, kun je genieten van lange fietstochten zonder je zorgen te maken om het vermogen van de accu.

Livorno Premium MDB
Livorno Premium MDB. (Afbeelding: Stella)

Bestel jouw exemplaar hier

5. Livorno Superior FDST

De laatste e-bike in deze lijst is zeker niet de minste. Met de Livorno Superior zal je ongetwijfeld veel blikken vangen. De elektrische fiets heeft een uniek en tot in de puntjes uitgewerkt design. Dankzij de plaatsing van het frame en zadel leun je niet snel naar voren of naar achter. Je hebt bij deze e-bike keuze uit acht verschillende versnellingen. De 630 Wh-motor van Bosch vind je in het voorwiel. Gebruik de hydraulische schijfremmen om op een snelle en veilige manier tot stilstand te komen. De Livorno Superior is de perfecte combinatie van rijcomfort en veiligheid.

Livorno Superior FDST
Livorno Superior FDST. (Afbeelding: Stella)

Bestel jouw exemplaar hier

Elektrische fiets onder de €1000: je beste opties in mei 2022

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen