De beste beveiligingssystemen voor thuis in 2022

Smart Home Sam Dille 26 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Nieuwe ontwikkelingen bij beveiligingssystemen voor in huis volgen elkaar in rap tempo op. Vaak te snel om allemaal in je op te nemen. Wij helpen je om een juiste keuze te maken.

De afgelopen jaren is er steeds meer concurrentie op de markt gekomen. Meer concurrentie zorgt ook voor meer veilige gadgets zoals videodeurbellen, slimme sloten en camera’s met bewegingsdetectie. Een goed beveiligingssysteem voor in huis kan naadloos verbinding maken met al deze snufjes.

De vijf beste beveiligingssystemen voor in huis

We hebben verschillende beveiligingssystemen voor je op op een rij gezet, zodat je makkelijker een keuze kan maken. Of je nu een portemonneevriendelijk of smart home-beveiligingssysteem zoekt: jouw huis is met een van deze services altijd goed beschermd.

1. Comcast Xfinity

Comcast Xfinity is een geweldige, toegankelijke en betaalbare service. De beveiliger kan je duizenden euro’s besparen en werkt met veel smart home-gadgets van derden. Met de mobiele app van Xfinity zie je precies of er een raam of deur openstaat, waar een lamp brandt in huis en of de bewegingssensor is geactiveerd. Je kan het systeem gebruiken in samenwerking met de andere apparaten van Comcast, maar dit hoeft zeker niet. Xfinity is ideaal voor beginners en low-budget liefhebbers.

Bestel Comcast Xfinity hier

2. Ring Alarm Pro

Met het Alarm Pro-systeem van Ring krijg je niet alleen betrouwbare beveiliging, maar ook toegang tot allerlei extra functies. Bijvoorbeeld back-up Wifi, monitoring, lokale verwerking en opslag voor al je Ring-apparatuur. Hij werkt uiteraard uitstekend met de producten van Ring, maar ook met die van Amazon. Dit is onmiskenbaar een van de slimste doe-het-zelf-beveiligers voor in huis (en ook nog eens voor een goede prijs).

Bestel Ring Alarm Pro hier

3. SimpliSafe

Als je gewoon op zoek bent naar huisbeveiliging, zonder alle toeters en bellen, is SimpliSafe een goede optie. De service biedt een uitgebreide reeks functies, waaronder beveiligingsapparatuur en een goede mix van bewegingssensoren op batterijen. Je hebt de keuze uit starterkits, maar hebt ook de mogelijkheid om een eigen alarmsysteem te bouwen volledig afgestemd op jouw huis.

Bestel SimpliSafe hier

4. Vivint Slim Huis

Vivint geeft je een super gepolijste ervaring met mooie apparaatintegraties. De service werkt met verschillende apparaten, zoals beveiligingscamera’s, een slimme thermostaat, een videodeurbel, een nachtslot en meer dan een dozijn verschillende soorten sensoren. Vivint Smart Hub heeft een ingebouwde Z-Wave-ontvanger, dus energiezuinige apparaten zoals overstromingssensoren en bewegingsdetectoren werken ook naadloos samen met het grotere systeem. Een nadeel van dit beveiligingssysteem is dat hij erg duur is. Een complete set is een flinke investering in je huis, maar uiteindelijk wel de moeite waard.

Bestel Vivint Smart Home hier

5. Wyze Home Monitoring

De Wyze Home Monitoring beveiligingskit bevat een hub met een ingebouwd alarm, twee deur- en raamsensoren, een toetsenbord en een bewegingsmelder. Net als SimpliSafe kun je met Wyze een aangepast beveiligingssysteem voor jouw huis ontwikkelen. Van daaruit kun je bewegingssensoren, camera’s, cijfersloten, videodeurbellen en meer toevoegen. De bijbehorende De Wyze-app is eenvoudig te begrijpen en te navigeren. Het enige echte nadeel: Wyze heeft geen mobiele back-up in geval van stroom- of internetstoringen. In geval van nood heb je dus wel een probleem.

Bestel Wyze Home Monitoring hier

Samsung The Frame: 5 toffe feitjes over de slimme televisie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen