Bol.com gooit prijzen van Dyson en iRobot-stofzuigers flink omlaag

Deals Jeroen Kraak 23 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Stofzuigen moeten we helaas allemaal, maar gelukkig maakt Bol.com dat klusje net wat minder lastig. Verschillende modellen van iRobot en Dyson zijn nu goedkoper bij de webshop.

Stofzuigen is misschien wel het meest vervelende klusje in huis. Je wil dan ook dat het zo snel mogelijk voorbij is. Een goede stofzuiger helpt je daarbij, want des te beter het resultaat, des te sneller je klaar bent. Bol.com heeft nu verschillende modellen in de aanbieding, waaronder Dyson en iRobot.

@wantnl

De OnePlus Open is officieel een feit 🔥 #oneplusopen #oneplus #op #android #smartphones

♬ origineel geluid – WANT

iRobot en Dyson stofzuigers goedkoper bij Bol.com

Om jou alvast op weg te helpen, zetten we de drie beste deals voor je op een rij. Hier komen ze.

#1 Dyson V10 absolute stofzuiger

Dyson staat natuurlijk vooral bekend om zijn krachtige steelstofzuigers. De V10 is daarbij de instapklasse. Tenminste, als je het zo mag noemen, want deze stofzuiger is bijzonder krachtig. Op een volle lading kan die 60 minuten mee, waardoor je prima je huis schoonmaakt.

Om precies te zijn heeft de Dyson V10 Absolute een vermogen van 525 Watt. Met de bijgeleverde accessoires zuig je zowel hoog- als laagpolig tapijt. Het apparaat kost normaal 599 euro, maar nu heb je ‘m bij Bol.com voor 449 euro.

Bol.com gooit prijzen van Dyson en iRobot-stofzuigers flink omlaag
(Afbeelding: Bol.com)

#2 Dyson Cinetic Big Ball Absolute 2 bij Bol.com

Van de steelstofzuiger gaan we naar een iets traditioneler model van Dyson. Dat is deze Cinetic Big Ball. Deze is voorzien van een pneumatische vloerzuigmond voor een optimaal resultaat. Het zorgt ervoor dat de stofzuiger zich automatisch aanpast in hoogte op verschillende oppervlakken.

Deze Dyson stofzuiger bij Bol.com maakt gebruik van Cinetic-technologie. Het scheidt hiermee microscopisch vuil dat andere stofzuigers doet verstoppen. Je hoeft de filter dus niet te wassen of vervangen. Dit model haal je met 50 euro korting in huis voor 449 euro.

(Afbeelding: Bol.com)

#3 iRobot Roomba Combo i8+

Bij de eerste twee Dyson stofzuigers moet je al wat werk zelf doen, maar dit is niet het geval bij deze nummer 3. Dit is een robotstofzuiger van iRobot, die ook nog eens kan dweilen. Bovendien is die ook nog eens zelfledigend, waardoor je echt niets meer hoeft te doen.

Deze stofzuiger maakt alles schoon dat hij maar tegenkomt. Of het nu broodkruimels zijn, voetafdrukken of haren van huisdieren, het is geen probleem. Je kunt hem zelfs opdrachten geven via Google Assistent. In plaats van 659 euro, kost die nu 584 euro bij Bol.com.

iRobot robotstofzuiger Bol.com
(Afbeelding: Bol.com)

Lidl stunt met goedkope 4K TV en vier andere awesome aanbiedingen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen