Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Deals 21 jun 2021
Leestijd: 3 minuten

Bose: flinke korting op koptelefoons, speakers en soundbars

Het is Amazon Prime Day. Dat betekent dat je veel producten met korting kunt scoren. Zo ook koptelefoons en soundbars van Bose.

Amazon pakt dit jaar groot uit met Prime Day in Nederland. De vorige versie van de kortingsactie van de grote webwinkel was nog karig, maar dat is dit jaar wel anders. De internetgrootgrutter heeft wat meer voet aan de grond gezet in Nederland en wil dat dan ook graag laten zien. In dit artikel lichten we de producten van Bose uit die een goede deal zijn.

Bose koptelefoons

De Bose Noise Cancelling Koptelefoon 700 heeft 11 niveaus van noise cancelling, waardoor je altijd perfect van muziek kunt genieten. Bose staat bekend om kwaliteit en ook bij deze hoofdtelefoon hoor je dus helder geluid. Dzt gaat niet ten koste van de bass, want ook die is ook in orde.

Ben je meer op zoek naar een standaardmodel? Dan kun je kiezen voor de Soundlink. Je hebt een goede kwaliteit alleen ontbreekt wel de noise cancelling.

Earbuds

Natuurlijk heeft Bose ook verschillende Earbuds. Ze zijn handig als je vaak onderweg bent. De Sport Earbuds zijn ideaal tijdens het hardlopen of in de sportschool.

De QuietComfort heeft wat meer functies. Zo zijn er 11 niveaus van actieve ruisonderdrukking en gaan ze zes uur mee als ze volledig opgeladen zijn. Bij beide modellen krijg je drie verschillende maten oordopjes mee.

Een vreemde eend in de bijt zijn de Bose Sleepbuds. Deze oordopjes helpen je sneller in slaap te vallen en spelen rustgevende slaapgeluiden af en filteren het omgevingsgeluid. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor een betere nachtrust.

Soundbars

Met een goede soundbar wordt je geluid tijdens een film net een stuk beter. Je kunt ze ook gebruiken om gewoon muziek te luisteren. Er zijn natuurlijk verschillende soorten maten. Tijdens Prime day zijn er twee kleinere goedkoper dan normaal.

Bose Speakers

Verschillende speakers zijn flink goedkoper tijdens Prime Day. De Bas Module 500 springt wellicht het meest in het oog. Die subwoofer heeft een dynamische basweergave en is een ideale toevoeging als je al een soundbar van het merk hebt.

Natuurlijk zijn er ook goedkopere speakers verkrijgbaar. Zo is de draagbare Bose SoundLink Revolve (Series II) 50 euro goedkoper dan normaal. De Revolve+ II heeft net een wat beter geluid en is 70 euro voordeliger. De SoundLink Mini gaat 40 euro goedkoper de deur uit.

Bose
De SoundLink Revolve+ II. (Afbeelding: Bose)

Kortingen tijdens Amazon Prime Day

Tijdens Amazon Prime Day geeft Amazon extra kortingen aan mensen die een Prime-lidmaatschap hebben afgesloten. Voor een bedrag van 2,99 euro per maand krijg je naast kortingen ook gratis bezorging en een snelle levering. Bovendien heeft het ook nog extra voordelen zoals de streamingdienst Amazon Prime Video en foto-opslag.

Klik hier voor meer interessante aanbiedingen tijdens Prime Day.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!