Je foto’s omtoveren in emoji-kunstwerken? Zo doe je dat!

Tech Jelle van Es 11 feb 2019
Leestijd: 1 minuut

Emoji’s zijn vandaag de dag niet meer uit ons wereldbeeld weg te denken. Er kunnen hele gesprekken worden gevoerd met Emoji’s, waarbij het soms wel handig is om te weten wat een Emoji precies betekent. Maar wat nou als je helemaal verslaafd bent aan de kleine iconen, maar een gewone, saaie, foto naar iemand wilt sturen? Daar is nu een oplossing voor met de Emoji Fotomaker 2000 (zelf bedacht die naam). Deze verandert een gewone foto in een collage van Emoji’s.

Verander je foto in een set Emoji’s

Met de tool, die gemaakt is door Eric Lewis, heb je de mogelijkheid om een gewone foto te uploaden. Vervolgens zorgt het programma er voor dat de foto wordt omgezet naar een collage met belachelijk veen Emoji’s. Op een afstand ziet het er uit als een brij van pixels, maar wanneer je inzoomt, dan zie je dat de vele emoji’s voor het gewenste resultaat hebben gezorgd.

Mona Lisa Emoji

Het is een tool die je niet al te serieus moet nemen, maar gewoon lekker mee kunt gaan klooien. Hij is hier te vinden. Daarbij moeten we wel zeggen dat het even kan duren voordat je foto is omgezet naar een brij aan smiley faces en meer.

Wil je je helemaal klaar maken voor de nieuwe Emoji die er aan komen? Bezoek dan hier een overzicht met de nieuwe Emoji die in 2019 worden uitgebracht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen