Breaking Bad komt terug, maar waarschijnlijk niet zoals je verwacht

Films & Series Mark Hofman 20 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Breaking Bad maakt in 2023 zijn comeback. Hoewel de hoofdpersonages in 2022 al te zien waren in Better Call Saul doen iconen Walter White en Jessie Pinkman het dit jaar iets anders. Al is het niet helemaal zoals je zou verwachten.

Als er één serie is die het hart van WANT-hoofdredacteur Mark Hofman laat kloppen, dan is het Breaking Bad wel. Elk stukje nieuwe content, hoe kort ook, is voor hem al goed. Tijd om hem uit de Freakin’ Nerds-studio te trekken om erover te babbelen.

Breaking Bad maakt comeback in 2023

Hoe cheesy sommige mensen het ook vinden: stop Walter White en Jessie Pinkman in een stukje content en ik ben blij. Al sluiten de twee personages uit Breaking Bad aan bij Heel Holland Bakt: ik zal genieten. Al zou dat eerlijk gezegd sowieso wel heel episch zijn.

Goed! We dwalen af van het onderwerp van dit artikel. Breaking Bad, de iconische serie van regisseur Vince Gilligan, maakt dit jaar zijn comeback. Niet door middel van een film of een illustere spin-off, maar wel door middel van een supertoffe commercial.

Het verkooppraatje is wellicht lastig op de vrijdagmiddag, maar geloof me als ik zeg dat het vet is.

Twee liefdes komen samen

Wie mij een beetje kent (zo oppervlakkig mogelijk is al goed) weet dat ik twee grote passies heb: Breaking Bad en de National Football League. Die laatste staat beter bekend als de NFL en is dé American Football-competitie van de aardkloot. Je moet er van houden, maar ik ga er persoonlijk heel lekker op.

Er is een kans dat de competitie je niets zegt, maar de grote finale van het seizoen doet ongetwijfeld een belletje rinkelen. In februari vindt namelijk altijd de Super Bowl plaats. Een machtige wedstrijd die niet alleen de kampioen van het seizoen kroont, maar ook nog eens voor een heerlijk nachtje doorhalen zorgt.

Tijdens die finale is er altijd de indrukwekkende halftime-show en zijn er pareltjes van reclames te zien. Tja en laat dat nu precies zijn waar Breaking Bad zijn gezicht laat zien.

Breaking Bad op een zakje chips

Het Amerikaanse merk Popcorners heeft vandaag een teaser naar buiten gebracht voor hun Super Bowl-commercial. Eentje waarin we Jessie Pinkman in de woestijn op een stoeltje zit te wachten. Op wie hij wacht? Dat kunnen Breaking Bad-fans zonder twijfel wel raden:

Wist je trouwens dat er op dit moment een heerlijke game beschikbaar is met een grote knipoog naar de iconische serieIn onderstaand artikel vertellen we je meer:

High on Life is een sensationele game met een Breaking Bad-knipoog

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen