Brooklyn Nine-Nine cast neemt afscheid van de serie

Films & Series Jeroen Kraak 12 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Aan Brooklyn Nine-Nine komt helaas een einde. Nu hebben ook de acteurs gereageerd op de berichtgeving van het einde van de serie.

Brooklyn Nine-Nine is een van de populairste komedieseries van het moment. Helaas komt er net zoals andere top-sitcoms als Modern Family, Friends en How I Met Your Mother ook aan deze titel een keer een einde.

Het einde voor Brooklyn Nine-Nine

Het laatste seizoen van Brooklyn Nine-Nine is vanaf dit jaar te zien. Helaas heeft het minder afleveringen dan de voorgaande delen. In totaal kunnen we er 10 verwachten, waarmee het het kortste seizoen tot nu toe is.

Zo lang duren alle afleveringen van de populairste Netflix Originals

De cast en crew heeft nu gereageerd op het nieuws. Zo vertelt uitvoerend producent Dan Goor op social media: “Ik ben zo dankbaar naar NBC en Universal Telvision om de karakters en de fans het afscheid te geven wat ze verdienen. Het eindigen van Brooklyn Nine Nine was een moeilijke beslissing, maar dit was de beste keuze om de karakters, het verhaal en de kijkers te eren. Ik weet dat sommige fans teleurgesteld zullen zijn dat de serie zo snel eindigt, maar ik ben dankbaar dat het zo lang duurde.”

Een geweldige tijd

Daarop reageerde Dirk Blocker die Hitchcock in Brooklyn Nine-Nine speelt. “Ik hou van deze man, ik hou van deze groep en ik hou ervan dat ik hier deel van uit mag maken.” Later voegde hij daaraantoe: “Wat een geweldige tijd was dit. Beste partner, beste ensemble, beste schrijvers, beste crew en beste fans!”

Oom Melissa Fumero, oftewel Amy Santiago in Brooklyn Nine-Nine reageert op het einde. “Het was een van de grootste rollen in mijn leven. Ik ben zo dankbaar om een ereronde te maken met onze top-cast en crew. Naar alle fans: we houden van jullie. Geen tranen nu, maar we moeten nog steeds een seizoen opnemen!”

Ook Terry Crews, beter bekend als Terry Jeffords is berust in het afscheid. “Ik vind het jammer dat het eindigt, maar ik ben blij dat ik de kans had om deel uit te maken van iets dat zo speciaal was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen

Relevante artikelen