Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded is er nu

Games Jelle van Es 30 mrt 2021
Leestijd: 3 minuten

Vanaf vandaag kun je aan de slag met Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded. Naast het feit dat de game een minder grote aanslag is voor je hardeschijf, zijn er ook heel wat verbeteringen en vernieuwingen aan de game toegevoegd.

De vernieuwingen en verbeteringen die je vindt in Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded zijn in de breedte uitgesmeerd, waardoor er voor iedereen wel iets is te ontdekken.

Veel vernieuwingen en verbeteringen in Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded

1. Nieuwe Maps

Laten we in het Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded-overzicht beginnen met de multiplayer. Daar zien we een nieuwe map in de vorm van Miami Strike. Althans, het is een bestaande map, maar dan met een aantal aanpassingen. Ten eerste is de map nu in het daglicht gezet. Daarnaast is de map iets compacter gemaakt, waardoor hij hopelijk nu leuker is. Golova is de tweede nieuwe map, maar ook deze ken je wellicht. De map voor de Fireteam-modi werd namelijk al toegevoegd aan de Zombies Outbreak-modus. Mansion is wel een compleet nieuwe map. Het is een Gunfight-map die je in 2 tegen 2 of 3 tegen 3 kan spelen. De map neemt je mee naar Havana, Cuba.

Mansion is nieuw (Afbeelding: Activision)

2. Multi-Team Hardpoint

In de multiplayer vinden we met Multi-Team Hardpoint een nieuwe modus. Het is het traditionele Hardpoint, waarbij je een bepaald gebied moet veroveren en zo lang mogelijk in je bezit moet houden. Normaal gesproken speel je dat in zes tegen zes. Nu heb je veertig spelers in één potje. Deze zijn verdeeld over tien verschillende teams. In plaats van 250 punten, moet je nu 1000 punten scoren. Elke seconde dat een teamgenoot zich in het gebied bevindt, levert een punt op. Je hoeft het dus niet helemaal te veroveren, waardoor je aanwezigheid en in het leven blijven al genoeg is. Chaos gegarandeerd in Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded.

Call of Duty Black Ops: Cold War
Hardpoint met een twist (Afbeelding: Activision)

3. Wapens worden aangepast

Verder worden wapens aangepast, waardoor de balans in Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded wat verbeterd wordt. Wapens als de LC10, AK-74u, Mac-10, KSP 45, Milano 821, Krig 6, FFAR 1, Groza, Magnum en RPG-7 zullen een aanpassing krijgen, waardoor sommige wapens minder sterk worden of juist een kleine boost krijgen. Het complete overzicht met aanpassingen op de wapens vind je hier.

Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded
Meer balans (Afbeelding: Activision)

4. Zombies

Ook op het gebied van zombies vinden we in Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded een paar verandereingen. Zo krijg je in de Outbreak-modus een nieuwe team in de vorm van de nacht-versie van Sanatorium. Verder komt er een nieuw type Secure-objective, waardoor je wat meer afwisseling hebt. Tot slot laat de ontwikkelaar weten dat er meer geheimen zijn om te ontdekken, dus dat is weer genoeg reden om daarmee aan de slag te gaan.

Meer zombies-chaos

5. Warzone wordt kleiner

Tot slot zien we in Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded nog een update voor Call of Duty: Warzone. Niet zozeer qua gameplay, maar meer dat de game minder ruimte in neemt. Meer daarover lees je hier.

Call of Duty WWII: Vanguard zou de nieuwe COD gaan worden

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen