Jelle van Es
Jelle van Es Games 15 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombie-modus krijgt nieuwe map

Op dit moment is het mogelijk om de Zombie-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War volledig gratis te spelen, wanneer je de game niet hebt. Maar voor de trouwe fans is er ook goed nieuws.

Want binnenkort kunnenwe in de Zombie-modus van Call of Duty: Black Ops Cold War een nieuwe map ontdekken. Die wordt waarschijnlijk vanavond onthuld, maar we weten er nu al het één en ander van af.

Nieuwe map in de Call of Duty: Black Ops Cold War Zombie-modus

Het gaat om de map Firebase Z die geldt als de nieuwe map in de Call of Duty: Black Ops Cold War Zombie-modus. Deze wordt waarschijnlijk op 4 februari onthuld. Maar op het blog van Treyarch is al het één en ander bekendgemaakt. De map gaat zich afspelen in een onderzoekslabaratorium. Daar is een nieuwe uitbraak van de Dark Aether gaande, wat resulteert in een berg aan zombies. En die moet jij dan gaan afknallen.

Call of Duty: Black Ops Cold War
De hint (Afbeelding: Treyarch)

Zoals gezegd is er nog niet heel erg veel informatie vrijgegeven over de Cold War-update en lijkt het nu vooral een tease, die later wordt uitgebreid. Wel deelde Treyarch de bovenstaande afbeelding, die een kleine hint geeft over wat er te wachten staat. Zo lijkt het er op dat je via een portal kunt gaan reizen en daardoor je ergens naar toe kunt teleporteren. Verder wordt er gesproken van zowel een ‘omega facility’ en ‘the village’, wat kan verwijzen naar de locaties die je in de nieuwe map kunt gaan vinden. Hoe dan ook, het is nog even wachten. Vanavond waarschijnlijk dus de onthulling en dan kun je op 4 februari er helemaal los mee gaan. Net als alle andere updates is dit gratis en kun je het dus gewoon scoren als je de game hebt.

Meer over de game

Wil je meer lezen over alles dat speelt rondom Call of Duty: Black Ops Cold War? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!