Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 15 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

WANT 21: de OnePlus 8T is vandaag te winnen bij WANT!

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. We begonnen de actie met een smartphone en we sluiten hem af met een smartphone. Vandaag kun je de OnePlus 8T winnen!

De OnePlus 8T is de meest recente top-smartphone van OnePlus en is een uiterst lekkere smartphone. Hij is snel, ziet er strak uit en beschikt over een uiterst indrukwekkende batterij. Vandaag geven we ’em gratis weg!

De OnePlus 8T

De OnePlus 8T verscheen eind 2020 en vervangt de OnePlus 8 van eerder dat jaar. Het verschil tussen de twee toestellen is niet heel groot, maar hij biedt voldoende om het aanbod van OnePlus veelzijdig te houden. Het toestel zit comfortabel tussen de OnePlus Nord en de OnePlus 8 Pro en weet daar dan ook zeker naar te presteren.

Het camerasysteem van het toestel is (net als dat van de OnePlus 8) misschien niet fantastisch, maar de overige specificaties spelen dat meer dan quitte. Zo beschikt het toestel over genoeg kracht om je favoriete apps te draaien en om je favoriete games aan te kunnen. De batterij van de 8T gaat ontzettend lang mee en is, dankzij Warp Charge 30T, ook zo weer opgeladen. Het beeldscherm is indrukwekkend, de software is ontzettend snel en de smartphone ligt heerlijk in de hand.

OnePlus 8T
De 8T (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Wie meer informatie over de smartphone van €598 wilt hebben, die kan terecht bij onze review!

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je een beetje weet wat de OnePlus 8T te bieden heeft wil je natuurlijk weten hoe je de smartphone kunt winnen. Het is eigenlijk best simpel:

  • Volg WANT op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op de OnePlus 8T. Daarmee sluiten we de WANT21 actie af. We willen jullie ontzettend bedanken voor jullie enthousiasme!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!