Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 23 feb 2021

Call of Duty: Black Ops Cold War’s Outbreak-mode is een must-play

Binnenkort kun je in Call of Duty: Black Ops Cold War aan de slag met het tweede seizoen. Daar is al het één en ander over naar buiten gebracht, zoals je hier kunt lezen. En nu hebben we een gloednieuwe trailer voor de Outbreak-modus van de game.

Outbreak in Call of Duty: Black Ops Cold War is de nieuwe zombie-ervaring en is onderdeel van het lopende Dark Aether-verhaal van de modus. In de uitbreiding is het andermaal zaak om goed samen te werken. En deze keer doe je dat op de grootste multiplayermap van de game, die je wellicht van Fireteam kent.

De Outbreak-mode in Call of Duty: Black Ops Cold War

En als ik zo kijk naar de trailer van de Outbreak-modus in Call of Duty: Black Ops Cold War, dan word ik daar erg enthousiast van. Het ziet er namelijk super tof uit om samen met vrienden te beleven. Het grote voordeel is dat je dus op een grote open map speelt en dat vind ik fijner dan donkere kamertjes. Op die manier zie je dus goed waar de vijanden vandaan komen. Tegelijkertijd geeft dit de ontwikkelaar de mogelijkheid om eens lekker los te gaan met een groot aantal zombies tegelijkertijd op je beeldscherm. Bekijk de trailer hieronder.

In Call of Duty: Black Ops Cold War’s Outbreak-mode is het aan het team om een Rover te ondersteunen in de zoektocht naar dimensionale portalen. Als het je lukt om daar heelhuids te komen, wat nogal een uitdaging is met alle zombies die je in de weg zitten, dan lijk je naar een alternatieve locatie te reizen en kun je daar weer los gaan. Tussendoor kun je gebruik maken van voertuigen om rond te scheuren, maar zien we ook parachutes om over een piste te zweven. En zeg nou zelf, dat ziet er toch tof uit?

Binnenkort losgaan

Heel erg lang hoef je niet te wachten op het tweede seizoen van Call of Duty: Black Ops Cold War. Deze verschijnt op 25 februari. Naast deze nieuwe modus voor de zombie-liefhebbers krijg je nog veel meer om mee aan de slag te gaan, waardoor je weer een tijdje zoet bent.

Call of Duty Black Ops: Cold War en Warzone brengt je naar de jungle

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Call of Duty: Black Ops Cold War’s Outbreak-mode is een must-play
Sluiten