Call of Duty krijgt binnenkort gloednieuwe content: dit moet je weten

Games Jelle van Es 21 apr 2021
Leestijd: 3 minuten

Ben je een liefhebber van Call of Duty? Dan kun je je binnenkort verheugen op het derde seizoen. Deze week krijgen Blacks Ops: Cold War en Warzone dat seizoen voorgeschoteld en krijg je weer een hoop extra content.

Op hun eigen website, heeft de Call of Duty-maker in een zeer uitgebreide post alles op een rij gezet van wat je van het nieuwe seizoen kunt verwachten. En wij pakken de belangrijkste punten daar uit.

Veel nieuwe Call of Duty-content in het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen begint op 22 april en brengt dus veel content. Ten eerste krijgen we drie nieuwe operators om mee aan de slag te gaan. Ze zijn alledrie onderdeel van de Warsaw Pact. Ten eerste heb je Wraith, die je krijgt wanneer je de Battle pass aanschaft. Bij Tier 0 speel je hem vrij. En op Tier 100 krijg je een legendarische skin van deze operator. De tweede operator is Knight en krijg je later in het seizoen. De derde is Antonov en ook die krijg je later in het seizoen. Er is echter ook een vierde operator in de vorm van een oude bekende. Captain Price komt namelijk in de deze Call of Duty. Deze staat los van de Season Pass. Het enige wat je moet doen is na de seizoen 3-update even inloggen op Black Ops Cold War en dan krijg je hem automatisch.

Captain Price keert terug (Afbeelding: Activision)

Mocht je een liefhebber zijn van een variatie aan wapens, dan krijg je in Call of Duty Season 3 zes nieuwe wapens om mee aan de slag te gaan. PPSh-41 SMG krijg je wanneer je Tier 15 haalt, ook als je de premium Battle Pass niet in bezit hebt. Liever iemand die in een hoekje zit? Dan kun je gaan snipen met de Swiss K31: Sniper Rifle. De andere wapens om mee los te gaan zijn de Ballistic Knife: Melee, de CARV.2: Tactical Rifle, de AMP63: Pistol en de Baseball Bat: Melee.

Nieuwe maps

Misschien is het belangrijkste van de nieuwe content-drop voor Call of Duty de nieuwe maps. Er zijn er vier die gaan komen in het nieuwe seizoen. De eerste is Yamantau. Dit is een map voor 6 tegen 6 en speelt zich af in een lab van de Sovjet-Unie op de berg Yamantau. Vervolgens heb je Diesel, die in 2v2, 3v3 en een 6v6 variant bestaat. Het is een map die zich afspeelt in een klein dorpje rondom een gas station. Deze twee maps krijg je bij de lancering van het nieuwe seizoen. Standoff komt iets later. Het is een map die je wellicht nog kent uit Black Ops 2. Het is een map die je met zes tegen zes speelt, met diverse gebouwen en hooibalen. Tot slot krijg je in het seizoen te maken met Duga. Dit is een nieuwe Multi-Team-map die dus met veel gamers tegelijkertijd betreden kan worden.

Nieuwe maps (Afbeelding: Activision)

Kortom, er valt veel te beleven met het nieuwe seizoen van Call of Duty. Zoals gezegd kun je hier alles rustig teruglezen van wat je allemaal kunt verwachten. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Call of Duty: Warzone Armageddon: Verdansk wordt snel genuked

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen