Call of Duty: Warzone Armageddon: Verdansk wordt snel genuked

Games Jelle van Es 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Mocht je groot fan zijn van Call of Duty: Warzone en elke keer genieten wanneer je in Verdansk rondloopt, dan hebben we slecht nieuws. Binnenkort wordt er een flinke nuke op de map gedropt en is het over met de pret.

Er gaan al heel lang geruchten over het einde van de Verdansk-map in Call of Duty: Warzone. En de kans is groot dat de map in het derde seizoen terugkomt, maar dan in een jaren tachtig setting. Dan moeten we echter wel eerst op een goede manier afrekenen met de huidige map.

Call of Duty: Warzone maakt einde aan Verdansk-map

En nu ziet het er naar uit dat volgende week het helemaal losgaat in Call of Duty: Warzone. Door de grotere toestroom van zombies op de map, zit er eigenlijk nog maar één ding op. En dat is een flinke nuke op de map droppen en op die manier aan alles een einde maken. Dat is althans de theorie zolang hij al een tijdje geldt. De makers van de game houden de lippen nog altijd op elkaar, met hier en daar een tease. Zo’n tease werd nu ook weer op Twitter gedropt, waarbij we een datum hebben gekregen waarop het evenement gaat plaatsvinden.

Volgende week, op woensdag 21 april, lijkt de datum te gaan zijn waarop we afscheid gaan nemen van Verdansk in Call of Duty: Warzone. Om 21 uur ‘s avonds Nederlandse tijd zal er waarschijnlijk een evenement plaatsvinden, waarbij er nukes op de map worden afgevuurd en er een einde komt aan de map zoals we die kennen. Dat is een logische dag, want op 22 april begint het derde seizoen in de Call of Duty-games. En dat is dus een mooi moment om met een schone lei te beginnen.

Nog een weekje

Zodoende heb je nog een week om van de huidige Verdansk-map in Call of Duty: Warzone te genieten. Daarbij is het aankomende weekend met een Double XP-weekend overigens een goed moment om je laatste upgrades te scoren.

Call of Duty: waarom je dit weekend Cold War en Warzone moet spelen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen