Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 14 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Winactie: win toffe merch van The Falcon and the Winter Soldier

The Falcon and the Winter Soldier is een van de grote krakers op Disney+. Wij mogen nu twee goodiepakketten weggeven.

The Falcon and the winter Soldier is de tweede Marvel-serie die special gemaakt is voor Disney+. Waar WandaVision een geheel eigen stijl heeft, is de nieuwe serie op Disney+ een echte Marvel-serie.

Een succes voor Disney+

Disney+ is nu meer dan een jaar online en heeft in die tijd een aantal topserie uit de grond gestampt. Natuurlijk hadden we al The Mandalorian en even later kwam WandaVision. Nu is het de beurt aan The Falcon and the Winter Soldier.

In The Falcon and the Winter Soldier zien we hoe het de twee superhelden vergaat na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Sam Wilson en Bucky Barnes werken samen om een groot gevaar het hoofd te bieden. Daarnaast zien we ook een nieuwe Captain America.

Door de nieuwe serie leren we Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe weer wat beter kennen. We zien nu wat de gevolgen zijn van het verslaan van Thanos. Het is een goede opstap voor wanneer de eerste Marvel-films in het najaar verschijnen.

Goede scores voor The Falcon and the Winter Soldier

De serie weet bij de fans goed te scoren. Zo krijgt het een 7,9 op IMDb en 89 procent op Rotten Tomatoes. Wij vinden de serie zelfs nog iets beter. Het krijgt voor ons een 9. In onze review lees je waarom wij The Falcon and the Winter Soldier een topserie vinden.

Zo win je toffe goodies

Om het succes van de serie te vieren mogen we in samenwerking met Disney tweemaal een goodiebag weggeven met merchandise van The Falcon and the Winter Soldier. In het pakket zitten een tas, rugzak, buttons en een sleutelhanger. Voor de echte fans is dat natuurlijk onmisbaar.

Om kans te maken op de prijs hoef je niet heel veel te doen. Ga naar onze Instagrampagina, volg ons, like het bericht en zet in de reacties waarom jij moet winnen. De leukste reacties krijgt van ons het prijzenpakket thuisgestuurd. De winnaars krijgen uiterlijk woensdag 14 april bericht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!