Call of Duty Modern Warfare 3 speler komt met de perfecte functie

Games Rik Claessen 21 jan 2024
Leestijd: 2 minuten

Wanneer game-ontwikkelaars té lang wachten met goede updates, nemen spelers het heft in eigen handen. Deze fan maakte dé perfecte functie voor Call of Duty: Modern Warfare 3.

Call of Duty: Modern Warfare 3 is aardig wat door het slijk gehaald. Terecht ook, de game bood in de eerdere dagen na de release ook niet zoveel als je zou verwachten. Gelukkig zijn Activision en Sledgehammer Games langzaam maar zeker bezig de fans te paaien met goede updates en nieuwe content.

Alleen voor sommige spelers duurt het allemaal nét iets te lang. Of worden kreten om extra functies toe te voegen genegeerd door Sledgehammer Games. Een fan van Call of Duty: Modern Warfare 3 nam het heft in eigen handen en creëerde een fantastische functie voor de game. En de functie is zo goed, dat Activision daar best wat van mag leren.

Fans zouden niets liever dan deze functie zien in Call of Duty: Modern Warfare 3

Wie aan Call of Duty denkt zal ook snel aan de velen camo’s denken die te verdienen zijn. ‘Maak zoveel headshots met dit wapen’ of ‘ga op een killingspree met dit wapen’. De camochallenges bestaan vaak niet uit complexe doelen. Althans op papier.

Het kan namelijk best frustrerend zijn om niet te weten hoe ver je bent met een bepaalde challenge. Al helemaal als het challenges zijn die lang duren en/of binnen één leven gehaald moeten worden. Precies die frustratie zette redditor ygorhpr om in een mock-up: hij maakte een design voor een mogelijke camo-tracksysteem. Met het systeem kun je op het pauzemenu zien hoe ver je bent met bepaalde challenges.

Hoe Call of Duty: Modern Warfare III spelers snel wapens vrijspelen
(Afbeelding: Activision)

En aan deze camotracker blijkt grote behoefte te zijn. In de comments op de redditpost wordt ygorhpr geprezen voor het design. Maar tussen de complimenten en roemprijzingen, staan ook comments met een kritische houding tegenover de Call of Duty-ontwikkelaar Sledgehammer.

Zo speculeren sommige spelers dat Sledgehammer Games deze functie nooit en te nimmer zal toevoegen. De reden? Het zou spelers té snel helpen met het behalen van de challenges. En spelers die alle challenges hebben gehaald, zullen eerder stoppen met Call of Duty: Modern Warfare 3. Als we deze redditors mogen geloven is het opzettelijke onhandigheid die ons langer moeten laten gamen.

Oprecht onhandig of voorbedachte rade, soms kun je Call of Duty even helemaal beu zijn. Gelukkig zijn er zat alternatieven. Check vooral dan eens deze:

Wordt The Finals de nieuwe Call of Duty: Warzone?

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen