Opvallend: Call of Duty: Modern Warfare krijgt nieuwe multiplayer-maps

Games Jelle van Es 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Als je vandaag de dag denkt aan Call of Duty, dan gaan de gedachten vaak uit naar Warzone en Black Ops: Cold War. Maar de ‘oude’ Call of Duty: Modern Warfare wordt ook nog veel gespeeld. En die game heeft redelijk vanuit het niets nu een update gekregen.

De update voor Call of Duty: Modern Warfare lijkt onderdeel te zijn van de update van het tweede seizoen die onlangs is uitgerold. Er zijn zodoende drie maps die je nu in de oude COD kunt gaan spelen.

Nieuwe maps voor Call of Duty: Modern Warfare

De belangrijkste nieuwe map die wordt toegevoegd aan Call of Duty: Modern Warfare is Killhouse. Dit is een map die in de originele Call of Duty 4: Modern Warfare werd geïntroduceerd. Die map kun je makkelijk gaan beleven, want er is een 24/7 Mosh Pit playlist aan de map gekoppeld. Op die manier kun je hem makkelijk gaan ontdekken en compleet uit te spelen. De andere twee maps die zijn toegevoegd aan de game zijn Al-Raab Airbase en Drainage. Beide maps zijn compleet nieuw, dus dat is helemaal mooi. Er zit wel een klein addertje onder het gras.

De nieuwe maps in Call of Duty: Warzone zijn niet toegevoegd aan playlists, waardoor je ze eigenlijk alleen kan ontdekken in de private matches die je met vrienden op start. Dat is leuk, maar niet wat de merendeel van de gamers wil. Het zou kunnen dat ze later nog op een normale manier speelbaar zijn. Wellicht dat het in het weeked wordt toegevoegd en dat het iets te snel is gelanceerd. Dat zou dus allemaal kunnen. Toch is het mooi dat een game als deze nog wordt ondersteund. In december van vorig jaar werd het zesde en laatste seizoen van de game afgesloten en sinds die tijd gebeurt er eigenlijk niks meer mee.

Vreemd en close-quarters combat

Al-Raab Airbase wordt beschreven als een ietwat vreemde map, terwijl Drainage vooral geschikt is voor gamers die graag in kleine ruimtes er op los knallen.

Call of Duty Black Ops: Cold War Season Two Reloaded is er nu

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen