PlayStation Plus: Sony komt met gratis topgames in april 2021

Games Jelle van Es 1 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Waar Microsoft het deze maand met zijn Xbox Games with Gold behoorlijk heeft laten afweten, daar laat Sony zich deze maand van zijn beste kant zien. Want de PlayStation Plus Games April 2021-line up is om de vingers bij af te likken.

We wisten in een eerder stadium al Oddworld: Soulstorm direct gelanceerd zou gaan worden in de PlayStation Plus Games April 2021-line up. Dan verwacht je dat de rest niet zo interessant is, maar niks is minder waar. Tijd dus voor een overzicht

PlayStation Plus Games April 2021 line up

1. Oddworld: Soulstorm

We beginnen dit PlayStation Plus Games April 2021-overzicht met Oddworld: Soulstorm, de nieuwe game van Abe. De game speelt zich af na de gebeurtenissen van Oddworld: New ‘N’ Tasty, maar waarschijnlijk kun je het gewoon spelen zonder enige vorm van voorkennis. Het is aan Abe om zijn mede-Mudokons te redden van alle ellende die op hun wordt afgevuurd. Onderweg moet je verschillende personages aan je team toevoegen, krijg je verschillende puzzels voorgeschoteld, kun je voorwerpen verzamelen om dingen mee te maken en moet je soms sneaky te werk gaan. Het enige nadeel is dat de game enkel op de PlayStation 5 te downloaden is. Mocht je die nog niet hebben, dan is het even zaak om hem vanuit de web-omgeving even aan je bibliotheek toe te voegen en te spelen wanneer je een keer een PS5 weet te scoren.

2. Days Gone

Mocht je geen PlayStation 5 hebben, dan kun je op de PlayStation 4 de game Days Gone spelen, die onderdeel is van de PlayStation Plus Games April 2021-line up. Deze is uiteraard als PS4-game ook op de PlayStation 5 te spelen. Het is een game die begin 2019 uitkwam en je kennis laat maken met een apocalyptische wereld. Daarbij ga je aan de slag met Deacon St. John, die op zijn motor door de wereld rijdt en verschillende smerige klussen opknapt. Naast de zombie-achtige vijanden krijg je ook te maken met mensen die het op je hebben gemunt. Het is een game die behoorlijk veel diepgang kent en een wereld heeft die je heerlijk kunt verkennen. Eén van de leukere exclusieve games op de PlayStation 4 wat mij betreft.

3. PlayStation Plus Games April 2021-line up bonus: Zombie Army 4: Dead War

Normaal gesproken krijg je bij de nieuwe maand twee games. Maar naast het feit dat je in de PlayStation Plus Games April 2021 line up een compleet nieuwe game krijgt en een topgame van weleer, krijg je er ook nog een derde bij. Het gaat om Zombie Army 4: Dead War, een spin-off op de Sniper Elite-reeks. Met je sniper of eventueel een ander wapen knal je op verschillende zombies. Dat kun je in je eentje doen, maar ook met maximaal drie vrienden.

PlayStation Plus Games maart brengt de beste game van 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen