Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 feb 2021

PlayStation Plus Games maart brengt de beste game van 2020

Sony heeft de PlayStation Plus Games maart line up onthuld. Nou ja, technisch gezien is de line up uitgelekt en is het nog even wachten op het officiële nieuws. Dat neemt niet weg dat we alvast een klein feestje kunnen vieren.

Want in de PlayStation Plus Games maart line up zien we met de komst van Final Fantasy VII Remake één van de beste games die in 2020 is uitgekomen. De toevoeging lijkt met een goede reden te zijn gedaan, aangezien vandaag de game flink in het nieuws te vinden is. En dat is nog geen eens de enige game.

PlayStation Plus Games maart line up met Final Fantasy VII Remake

Goed, we beginnen dit overzicht van de PlayStation Plus Games maart line up dus met Final Fantasy VII Remake. En daar zit gelijk een klein addertje onder het gras. Deze versie van de game is namelijk niet gratis te upgraden naar de PlayStation 5, wanneer Final Fantasy VII Remake Intergrade verschijnt. Je moet het echt zien als de mogelijkheid om de game op de PS4 te ontdekken. Dat neemt niet weg dat het een enorm fijne game is. In de game ga je aan de slag met personages als Cloud, Tifa, Aerith en Barret en neem je het op tegen Shinra. Het is een game met heerlijke tussenfilmpjes, een actief vechtsysteem, prachtige muziek en epische momenten. Een must have als je hem hebt gemist.

Final Fantasy VII Remake
Final Fantasy VII Remake (Afbeelding: Square Enix)

Remnant from the Ashes

De tweede game in de PlayStation Plus Games maart line up is Remnant from the Ashes. Deze game komt alweer uit 2019 en is een third person shooter. Hij wordt wel eens beschreven als een Dark Souls-game, maar dan met geknal van machineguns, shotguns en meer. In de game is het mogelijk om je wapens gaandeweg te verbeteren en op die manier je beter te wapenen tegen de verschillende vijanden die op je pad komen. Dit is zo’n typische game die je gemist hebt en daarom perfect is om gratis te spelen.

Farpoint

De PlayStation Plus Games maart line up kent met Final Fantasy VII Remake niet alleen een grote game, hij is ook nog eens extreem goed gevuld. Want met Farpoint hebben we alweer de derde game om mee aan de slag te gaan. Het enige nadeel is dat je voor deze game wel een PlayStation VR headset moet hebben, aangezien het een VR-game is. Het is een titel waarbij je rondloopt op een buitenaardse planeet en wordt aangevallen door verschillende vijanden. Het is aan de speler om met scherp te schieten en op die manier jezelf in leven te houden.

PlayStation Plus Game voor de PS5: Maquette

En als klap op vuurpijl hebben we in deze PlayStation Plus Games maart line up met Maquette nog een laatste game. Dit is overigens wel de PlayStation 5-versie van de game. Als je een enkel een PS4 hebt, dan kun je hem daar niet op spelen. Dit is een first-person puzzel game, waarbij je te maken krijgt met een wereld die zowel klein als groot is. Een ietwat vreemde beschrijving, maar daarom perfect om gratis uit te proberen. De game lanceert als PlayStation Plus-game, dus dat is een extra bonus.

Dit alles kun je vanaf 2 maart binnenhalen. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van februari proberen.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games maart brengt de beste game van 2020
Sluiten