Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 26 feb 2021

Feest: de PS5 krijgt Final Fantasy VII Remake Intergrade

Eén van de beste games die vorig jaar uitkwam, krijgt dit jaar een nieuwe versie voor de PlayStation 5. We hebben het hier over de game Final Fantasy VII Remake Intergrade.

Final Fantasy VII Remake Intergrade werd gisteren tijdens een nieuwe State of Play van Sony onthuld. De PS5-versie van de succesvolle game krijgt verschillende verbeteringen en extra content.

Final Fantasy VII Remake Intergrade naar de PS5

Mocht je de originele game al op de PlayStation 4 hebben, dan is er goed nieuws. Je kunt hem dan gratis upgraden naar de PS5-versie. Je savefiles kun je dan overzetten. Toch mis je dan een stukje content. Want in Final Fantasy VII Remake Intergrade komt er een extra episode rondom het personage Yuffie. Deze is samen met Vincent één van de twee ‘geheime’ personages in de originele game. Om Yuffie aan jouw party toe te voegen, was het zaak om haar in een bos tegen te komen, te verslaan en vervolgens een serie aan vragen goed te beantwoorden. Daarna ging ze er op een gegeven moment met al jouw materia vandoor en moest je haar opzoeken in Wutai. Bekijk hieronder de trailer van de game.

In dit nieuwe stukje content lijkt het er op dat Yuffie onderdeel is van een ander team binnen Avalanche. Samen met het nieuwe personage Sonon neem je het op tegen nieuwe vijanden. De episode is dus onderdeel van de heruitgave, maar is ook los te downloaden, mocht je de PS4-versie al hebben. Buiten deze nieuwe content biedt Final Fantasy VII Remake Intergrade verbeterde graphics met vooral op het gebied van licht mooiere effecten, snellere laadtijden, ondersteuning van de PS5-controller, een nieuwe moeilijkheidsgraad en een Photo Mode.

Niet lang wachten

Gelukkig hoeven we niet heel erg lang te wachten op Final Fantasy VII Remake Intergrade. De game staat op dit moment gepland voor 10 juni van dit jaar.

[REVIEW] Final Fantasy VII Remake: Het wachten waard

Reageer op artikel:
Feest: de PS5 krijgt Final Fantasy VII Remake Intergrade
Sluiten