Jelle van Es
Jelle van Es Elektrische fietsen 26 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De Ampler elektrische fiets krijgt in Nederland een eigen flagship store

De elektrische fiets is de laatste jaren in opkomst gekomen. Zeker met de uitbraak van de coronacrisis is er een stijging in de verkoopaantallen gekomen. En als gevolg daarvan heeft Ampler nu besloten om in Nederland dit jaar een flagship store te openen.

Het voordeel van het hebben van een flagship store voor je elektrische fiets is dat je als consument makkelijk een testritje kan maken. Op die manier zou je dus zelf kunnen ontdekken of de Ampler iets voor jou zal zijn. En dat is toch net wat fijner dan dat je iets online besteld en maar moet zien of het bij je past.

Ampler elektrische fiets krijgt een flagship store

Ampler is een bedrijf dat oorspronkelijk uit Estland komt, maar al redelijk snel besloot om vooral in Duitsland de markt te betreden. Dat heeft het bedrijf geen windeieren gelegd. Het afgelopen jaar werd daar een omzetgroei zien van 136 procent en was het bedrijf winstgevend. Ook in Nederland wisten steeds meer consumenten de weg naar de elektrische fiets te vinden en was er een groei van 48 procent. Om dat succes verder uit te bouwen moet er dit jaar een flagship store gaan komen. Waar die winkel gaat komen en op welke termijn, dat werd niet duidelijk.

Ampler elektrische fiets
De flagship winkel in Keulen (Afbeelding: Ampler)

De Ampler elektrische fiets is een model dat er uit ziet als een normale fiets. Je ziet nergens echt een dikke batterij, aangezien die netjes in het frame is verwerkt. Bijkomend voordeel van de fiets is dat hij erg licht is. Daarmee is hij met name in grote steden erg handig. Door het gewicht is hij namelijk een stuk makkelijker een trappenhuis in te tillen.

Review

Mocht je willen weten wat wij vinden van de Ampler elektrische fiets, dan hebben we hier de review van de Stout. Deze weegt zo’n 17 kilo en gaat behoorlijk lang mee.

Elektrische fiets: vijf redenen om de Ampler Curt (niet) te kopen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!