Xbox Games with Gold: Microsoft stelt teleur in april 2021

Games Jelle van Es 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Er was een tijd waarbij je elke maand via Xbox Games with Gold getrakteerd werd op toffe games die je wellicht had gemist. Daarmee kreeg je een soort van cadeau voor het feit dat je een actief abonnement had. Maar die tijd lijkt langzaam, maar zeker achter ons te komen liggen. Want de Xbox Games with Gold april 2021-line up is redelijk mager.

Het is al een tijdje duidelijk dat Microsoft meer liefde heeft voor de Xbox Game Pass, wat gewoon een goede deal is. Met die service krijg je al gelijk toegang tot een berg aan games. Wellicht dat er daardoor maar weinig overblijft en deze Xbox Games with Gold april 2021-line up zo mager is.

Xbox Games with Gold april 2021-line up

1. Xbox One: Vikings: Wolves of Midgard

We beginnen de Xbox Games with Gold april 2021-line up met de game Vikings: Wolves of Midgard. Als Assassin’s Creed: Valhalla ons één ding heeft geleerd, dan is het dat vikingen tof zijn. Of dat ook geldt voor deze game, dat valt nog te bezien. Het is in elk geval zo’n typische game die je waarschijnlijk hebt gemist, dus dat is goed nieuws. In de game reis je af naar Midgard, waarbij je te maken krijgt met een mythologische wereld met een fantasie-twist. Het is een game met veel actie en waarbij je verschillende wapens hebt om je vijanden te verslaan.

Beschikbaar van 1 tot en met 30 april

Xbox Games with Gold
Vikings: Wolves of Midgard (Afbeelding: Kalypso)

2. Truck Racing Championship

De tweede game ie je deze maand in de Xbox Games with Gold april 2021-line up vindt is Truck Racing Championship. Racen met vrachtwagens dus. Er zijn in totaal 45 verschillende voertuigen om mee los te gaan en dat kun je doen op 14 verschillende circuits. In de bochten is het zaak dat je rekening houdt met het gewicht van je wagen, om op die manier goed op de baan te blijven.

Beschikbaar van 16 april tot en met 15 mei

Truck Racing Championship (Afbeelding: Big Ben)

3. Xbox Games with Gold april 2021-line up Xbox 360: Dark Void

Dan de games voor de Xbox 360, die je zoals altijd op je Xbox One en natuurlijk je Xbox Series X kan spelen. De eerste game is in dat opzicht Dark Void. Een game die je eigenlijk gelijk weer moet verwijderen, want veel soeps is het niet. Het enige wat een beetje leuk is, is dat je met je jetpack rondvliegt door de wereld. Buiten dat is het redelijk bagger

Beschikbaar van 1 tot en met 15 april

Dark Void (Afbeelding: Capcom)

4. Hard Corps: Uprising

Mocht je ooit de game Contra hebben gespeeld en daar lol mee hebben gehad, dan kun je in de Xbox Games with Gold april 2021-line up proberen of Hard Corps: Uprising iets voor je is. Net als Contra een actievolle 2D-shooter, waarbij je heel wat uitdagingen op je weg krijgt.

Beschikbaar van 16 tot en met 30 april

Hard Corps: Uprising (Afbeelding: Konami)

Outriders lanceert vanaf dag 1 op de Xbox Game Pass

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen