Hitman 3 gratis uit proberen? Dat kan nu op je favoriete platform

Games Jelle van Es 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hitman 3 is wat mij betreft één van de betere games die dit jaar is uitgekomen. Dat kun je onder andere lezen in de review die we destijds schreven. En nu heb je de kans om de game gratis te spelen.

Ontwikkelaar IO Interactive heeft namelijk de Hitman 3 Starter Pack op de markt gebracht. Deze is echter maar tijdelijk beschikbaar, waardoor je tot en met 5 april de game gratis kunt ontdekken.

Hitman 3 gratis met de Starter Pack

De Hitman 3 Starter Pack is beschikbaar op elk platform en geeft je de mogelijkheid om het eerste level van de game eindeloos te proberen. In Dubai bevind je je in een enorme wolkenkrabber, waar jij de opdracht krijgt een tweetal doelwitten uit te schakelen en vervolgens er stilletjes vandoor gaat. Als je dat hoofddoel hebt gehaald, dan kun je het level meerdere keren blijven spelen met andere doelen of door gebruik te maken van andere wapens of op een ander punt beginnen. Het level is dus oneindig speelbaar en terwijl je dat doet, verdien je allemaal XP. Mocht je uiteindelijk besluiten om na deze uitgebreide trial de rest van de game ook te willen proberen, dan neem je uiteraard je voortgang mee en kun je lekker doorstomen. De onderstaande trailer geeft je alvast een beeld van wat je kunt verwachten.

En dat is nog niet alles wat mogelijk is met de Hitman 3 Starter Pack. Mocht je in het bezit zit van Hitman 2, dan kun je het openingslevel in Hitman 3 gaan beleven en ook p die manier dus wat extra XP scoren. Daarin reis je af naar Nieuw-Zeeland en moet je op het strand een luxe huis infiltreren en daar de doelwitten uitschakelen. Na deze eerste gratis kennismaking met de wereld van Hitman 3 is het verstandig om de game op je hardeschijf te laten staan. De ontwikkelaar is namelijk van plan om regelmatig het pack te updaten en nieuwe gratis content toe te voegen.

Seven Deadly Sins

En als de game je bevalt en je besluit om daarna meer van de wereld te ontdekken door de game te kopen, dan is het goed om te weten dat de ontwikkelaar bezig is met speciale DLC in de vorm van de Seven Deadly Sins. Meer daarover hieronder.

Hitman 3 krijgt met de 7 Deadly Sins een reeks aan uitbreidingen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen