Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Wonder Woman 1984 eindelijk in Nederland te zien: zo kijk je de film

Het heeft even geduurd, maar nu is ook eindelijk Wonder Woman 1984 te zien in Nederland. De film kwam al in december uit.

Wonder Woman was de laatste grote release van 2020. De film met Gal Gadot in de hoofdrol kwam op 16 december al beschikbaar op HBO Max. Doordat wij de streamingdienst niet in Nederland hebben, moesten we het helaas al die maanden zonder de superheldenfilm doen. Tot nu, want de film is vanaf 31 maart te zien op Pathé Thuis.

Er waren andere plannen voor Wonder Woman 1984

De film zou oorspronkelijk in Nederland eerst in de bioscopen te zien zijn, maar we weten inmiddels allemaal wel waarom dat niet is doorgegaan. Nu duurt het wachten te lang en hebben Warner Bros. en Pathé er maar voor gekozen om de film digitaal aan te bieden.

In Wonder Woman 1984 zien we hoe het verder gaat met Diana. Ze moet het opnemen tegen een collega en zakenman, wiens verlangen naar extreme rijkdom de wereld op een pad van vernietiging stuurt. Een oud artefact dat wensen vervult wordt vermist.

Naast Gal Gadot bestaat de cast van Wonder Woman 1984 uit flink wat andere sterren. Zo zien we Chris Pine, Kristen Wiig en jawel Pedro Pascal. De Mandalorian-ster lijkt tegenwoordig haast in elke grote film op te duiken.

Kijken voor Zack Snyder’s Justice League

Eigenlijk moet je Wonder Woman 1984 zien voordat je aan Zack Snyder’s Justice League begint. Het verhaal speelt zich voor de gebeurtenissen af in het nieuwe epos van de regisseur. Snyder heeft overigens meegewerkt aan de film meegewerkt als excutive producer om er zo voor te zorgen dat er geen hiaten zouden vallen in zijn Justice League.

Wonder Woman 1984 gaat op 31 maart in première op Pathé Thuis. Via de on-demanddienst is de film voor 9,99 euro te koop. Het is ook mogelijk om de film te huren. Dit kan vanaf 7 april en de kosten daarvoor zijn 5,99 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!