Call of Duty: Vanguard is nu gratis te spelen

Games Jelle van Es 19 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Mocht je het afgelopen jaar nog altijd geen stap hebben gezet in de wereld van Call of Duty: Vanguard, dan hoopt de ontwikkelaar je nu toch echt te overtuigen dat alsnog te doen. De game is namelijk gratis te spelen.

Althans, de multiplayer van Call of Duty: Vanguard. Maar dat is dan wel echt de complete ervaring zoals deze beschikbaar is. Op die manier hoopt de ontwikkelaar dat gamers de game ontdekken en uiteindelijk besluiten de titel aan te schaffen.

Call of Duty: Vanguard gratis te spelen

Het is natuurlijk niet voor het eerst dat er pogingen worden gedaan om gamers te overtuigen om Call of Duty: Vanguard te proberen. Dat moet ook wel, want in vergelijking met de verwachtingen die de ontwikkelaar voor de game had, valt hij gewoon tegen. Daar schreven we hier over. Activision Blizzard wijdt dat voor een groot gedeelte aan het gebrek van vernieuwing en het feit dat de setting van de Tweede Wereldoorlog minder gamers aanspreekt. Daarom hoopt men het tij te keren wanneer Call of Duty: Modern Warfare II eind dit jaar uitkomt.

Maar dat is dus nog wel wat maanden van ons verwijdert. En tot die tijd moet Call of Duty: Vanguard dus nog het nodige geld opbrengen. Daarom is zo’n trial periode geen slecht idee. Je hebt nu tot en met 24 mei de kans om de game te proberen. Als je daarna besluit om er verder mee te gaan, dan neem je de voortgang die je hebt geboekt gewoon mee.

Ook voor de bestaande gamers goed nieuws

Ben jij wel een liefhebber van Call of Duty: Vanguard of speel je nog altijd met plezier Warzone? Dan is er ook goed nieuws. Tot en met 24 mei profiteer je dan van Double XP voor alles.

De grote reden waarom Call of Duty: Vanguard geflopt is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen