Jelle van Es
Jelle van Es Games 20 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Call of Duty Vanguard en Warzone: nieuw seizoen komt later

Het was de bedoeling dat we begin februari aan de slag konden gaan met het tweede seizoen van Call of Duty Vanguard en Warzone. Maar daar heeft de ontwikkelaar nu een streep door gezet.

Er zijn namelijk heel wat problemen die Call of Duty Vanguard en Warzone teisteren. De ontwikkelaar heeft besloten om die eerst goed op te lossen voordat het met nieuwe content komt.

Call of Duty Vanguard en Warzone-content loopt vertraging op

Er zijn al een tijdje problemen rondom Call of Duty Vanguard en Warzone. Dat heeft vooral te maken met verschillende stakingen bij het test-team. Dat heeft weer te maken met de manier hoe er op de werkvloer wordt gewerkt. Doordat die mensen niet werken, worden fouten in de game niet of nauwelijks ontdekt voordat ze er echt zijn en niet snel gefixt worden. De games worden daardoor behoorlijk geteisterd met cheaters en bugs. Dat moet dus eerst opgelost worden voordat men met andere dingen gaat komen.

Zodoende staat het tweede seizoen van Call of Duty Vanguard en Warzone nu gepland voor 14 februari. Eerder was het de bedoeling dat de nieuwe content op 2 februari uitkwam. De ontwikkelaar gaat nu de extra tijd gebruiken om de balans in de game te verbeteren en bugs er uit te halen. Op die manier moet de ervaring beter gaan worden.

Extra tijd voor Battlepass

Bijkomend voordeel voor deze keuze is dat je dus bijna twee weken extra tijd hebt gekregen om te levelen in de Battlepass. Zodoende kun je alles mooi vrijspelen voordat het nieuwe seizoen begint. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Call of Duty is het bewijs dat 2022 nu al verloren is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!