Call of Duty: Vanguard’s multiplayer wordt vandaag onthuld

Games Jelle van Es 7 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Een tijdje geleden werd de onthulling voor Call of Duty: Vanguard gedaan en weten we inmiddels dat de game zich gaat afspelen in de Tweede Wereldoorlog. Vervolgens kregen we al de mogelijkheid om de game zelf te spelen in Champion Hill. En nu krijgen we de multiplayer-onthulling.

En lang hoef je gelukkig niet te wachten op de onthulling van Call of Duty: Vanguard. Vanavond staat er namelijk een livestream gepland, waardoor je kunt gaan zien hoe de game er in de multiplayer uit ziet.

Call of Duty: Vanguard multiplayer wordt onthuld

Mocht je vanaf het allereerste moment willen zien hoe de Call of Duty: Vanguard multiplayer er uit ziet, dan moet je om 19 uur je stream aan zetten. Dan wordt de modus onthuld. Daarbij is het overigens nog niet bekend wat we precies gaan zien. Ik verwacht zelf dat de stream verschillende ontwikkelaars aan het woord laat die dan gaan vertellen wat er in de modus te vinden is. Daarbij is de kans groot dat we nog niet alles te zien krijgen, maar vooral de content die later in de beta ook gespeeld kan worden. De game moet uiteindelijk met maar liefst 24 maps gelanceerd worden, maar een deel daarvan wordt waarschijnlijk pas later onthuld.

Daarnaast is de kans groot dat er tijdens de Call of Duty: Vanguard-multiplayer onthulling ook aandacht is voor verschillende modi. Natuurlijk zullen bepaalde modi gewoon terugkeren zoals Team Deathmatch, Domination en Kill Confirmed. Maar soms zijn er ook bepaalde modi die bij de lancering van de nieuwe game afwezig zijn of er juist iets compleet nieuws in wordt gebracht. Met name dat laatste zou dan iets zijn dat men wil belichten.

Binnenkort zelf spelen

Mocht de Call of Duty: Vanguard multiplayer onthulling je boeien, dan is er goed nieuws. Binnenkort gaat namelijk de eerste beta van start voor de game. Wanneer je een PlayStation 4 of PlayStation 5 in bezit hebt, dan kun je van 10 tot en met 13 september de multiplayer proberen. Op andere platformen komt de beta op 16 september en loopt dan door tot en met de 20e. Dan kun je hem overigens ook nog steeds op de PlayStation spelen.

Call of Duty: Vanguard’s eerste gameplaybeelden maken indruk

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen