Call of Duty: Warzone en Cold War krijgen volgende week nieuwe content

Momenteel bevinden we ons in Call of Duty: Warzone en Black Ops: Cold War in het vijfde seizoen. Deze is een tijd geleden van start gegaan en bracht toen gelijk nieuwe content. En volgende week krijgen we het tweede gedeelte van het seizoen.

Onder het kopje Call of Duty: Warzone en Black Ops: Cold War Season 5 Reloaded heeft de ontwikkelaar de nieuwe plannen bekendgemaakt. En daaruit blijkt dat er voorlopig weer genoeg te doen is.

Call of Duty: Warzone en Black Ops: Cold War Season 5 Reloaded

De releasedatum voor Call of Duty: Warzone en Black Ops: Cold War Season 5 Reloaded is 9 september, maar eigenlijk kun je al vanaf 7 september aan de slag met de nieuwe content in Black Ops Cold War. In de multiplayer van de game kun je aan de slag met een nieuwe map in de vorm van Zoo. Deze map ken je wellicht van de originele Black Ops. In de Escalation DLC-uitbreiding werd hij 2011 uitgebracht. Met de lancering komt er een 24/7 playlist, zodat je er makkelijk mee aan de slag kunt gaan. Ook kun je gelijk losgaan met een nieuwe modus. Nou ja, Demolition ken je wellicht van Modern Warfare en komt nu dus terug. Het is een soort Search and Destroy, maar dan met het verschil dat je respawnt. Dat levert veel chaos op.

Call of Duty: Warzone en Black Ops: Cold War Season 5 Reloaded
Het nieuwe seizoen (Afbeelding: Activision)

Mocht je vooral Call of Duty: Warzone spelen, dan valt er op dat gebied ook veel te beleven. Ten eerste komt Warzone Rumble terug. Een Deathmatch-modus, waarbij je twee teams van vijftig tegenover elkaar zet en dan 500 punten moet pakken. Ideaal dus voor spelers die snel doodgaan en een tweede kans willen hebben. Verder verschijnt een nieuwe modus genaamd Iron Trials ’84. In deze modus heb je meer health en komt het sneller terug. Op die manier kun je dus gevechten langer volhouden. Verder heb je wat beperkingen qua loadouts en in de Gulag moet je een takedown uitvoeren om terug te komen.

Het Numbers event

Tot slot krijg je op 21 september in Call of Duty: Warzone een nieuw Limited Event. Het gaat om het Numbers EVent, waar je op onderzoek gaat naar verschillende trucks die door Perseus zijn geplaatst. Het is aan de speler om er achter te komen wat er precies speelt en daarvoor moet je verschillende Mobile Broadcast Stations activeren. Ook kun je tijdens het evenement verschillende challenges proberen. Op die manier moet er voorlopig weer genoeg te doen te zijn.

Call of Duty: Warzone Season 5: dit staat je allemaal te wachten

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone en Cold War krijgen volgende week nieuwe content
Sluiten