Netflix dropt eerste trailer Nederlandse original Forever Rich

Films & Series Jeroen Kraak 3 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt eindelijk weer een nieuwe Nederlandse original naar Netflix. We hebben het natuurlijk over Forever Rich. Nu is het tijd voor de trailer.

Er zijn nog niet veel Nederlandse originals op Netflix. Toch heeft de streamingdienst flinke plannen. Het heeft eerder deze week regisseuse Antoinette Beumer binnengehaald om Nederlandse en Belgische series en films te bedenken en te ontwikkelen voor de streamingdienst. Toch kennen we met Undercover al het nodige succes. Nu komt ook de nieuwe film Forever Rich.

Netflix komt met een nieuwe Nederlandse original

Forever Rich wordt de tweede Nederlandse original-film voor de streamingdienst. Eerder zagen we natuurlijk Ferry met Frank Lammers en Elise Schaap. Ook staat er met Dirty Lines een Nederlandse original-serie in de planning. Het belooft allemaal veel goeds.

Netflix knalt in september: La Casa de Papel, Sex Education, Kate en meer

Dit is Forever Rich

Goed, terug naar Forever Rich. Deze film volgt de Nederlandse rapper Richie. Alles lijkt perfect te gaan met zijn carrière. Hij staat op het punt om echt door te breken totdat het goed mis gaat. Hij wordt overvallen door een groep meedogenloze tieners die het voorzien hebben op zijn peperdure horloge.

Als dat nog niet erg genoeg is, wordt de overval ook nog gefilmd en online gezet. Wat volgt is een spannend kat-en-muisspel van een nacht waarbij Richie er alles aan moet doen om zijn imago en carrière te redden.

Dat klinkt allemaal misschien een beetje vaag, maar de nieuwe trailer die net is uitgekomen geeft een goede indruk van Forever Rich.

Een mix van talent en ervaring

De nieuwe Netflix-film is een mix tussen talent en gevestigde namen in de Nederlandse filmwereld. De regie van Forever Rich is in handen van Shady El-Hamus, die al eerder een Gouden Kalf wist te winnen. Hij werkt bij deze film samen met Jeroen Scholten van Aschat. Dat deden de twee al eerder bij de  geprezen film  De Libi.

De acteurs zijn nog niet zo bekend. In de nieuwe titel spelen Jonas Smulders (Richie), Daniël Kolf (Tony), Sinem Kavus (Anna), Hadewych Minis (Els), Yootha Wong-Loi-Sing (Jessica), Mustafa Duygulu (Abdel), Yassin Dardour (Bilal) en Sergio Fontana (Witte Masker).

We moeten nog eventjes wachten op Forever Rich. De Netflix-film staat gepland voor 1 oktober.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen