Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 apr 2021

Call of Duty: Warzone maakt er op imposante wijze een einde aan

Lang, lang hebben we er op moeten wachten. Maar gisteravond was het eindelijk zover: het speciale evenement in Call of Duty: Warzone. Een evenement dat gepaard ging met heel wat problemen en niet iedereen kon uiteindelijk mee doen.

Mocht het je niet zijn gelukt om mee te doen aan het live-evenement, dan hebben we gelukkig de beelden nog. Op die manier kun je zien hoe het er aan toeging in Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Warzone maakt er een einde aan

De aanloop naar dit Call of Duty: Warzone-evenement was lang en er werd vaak geteaset naar het einde van de huidige map. Dat komt doordat het aantal zombies de overhand nam en er dus niks anders op zat dan er een nuke op te gooien. Daarmee komt er een einde aan de map zoals we die kennen en het einde van het tweede seizoen. Vandaag begint seizoen drie. De map zal waarschijnlijk wel terugkomen, maar in wat voor vorm, dat is niet bekend. Het slopen van Verdansk is onderdeel van ‘Operation Rapid Sunder’, dat in drie delen is uitgespreid. Het eerste deel, genaamd ‘The Destruction of Verdansk’ was gisteren gaande en begon op een normale manier. Maar wanneer je doodging in de game, kwam je terug als een zombie en moest je proberen de andere spelers af te maken. Tijdens het evenement kwamen er berichten dat het misging en mensen dekking moesten zoeken voor hetgeen dat er aankwam. En dat was dus de nuke. De onderstaande video is perfect om te zien hoe het er aan toe ging. Je moet alleen de eerste halve minuut even skippen met een vervelende reclame. De rest is het evenement zonder commentaar.

Na dit evenement kwam het tweede gedeelte van Operation Rapid Sunder, waarbij je losgaat in de kleinere Rebirth Island-map. Qua verhaal drop je op die map zo’n vijftien minuten na de gebeurtenissen in Verdansk. In de map zijn er kleine hints te vinden na het derde seizoen van Call of Duty: Warzone en kun je blijven spelen totdat de grotere map weer terugkomt. Deze zal als het goed is vanavond live gaan.

Meer over het derde seizoen

Wil je meer weten wat je kunt verwachten in het derde seizoen voor Call of Duty: Warzone en Call of Duty: Black Ops Cold War? Dan is dit artikel handig om even door te nemen.

Call of Duty krijgt binnenkort gloednieuwe content: dit moet je weten

Reageer op artikel:
Call of Duty: Warzone maakt er op imposante wijze een einde aan
Sluiten