Call of Duty Warzone verrast met twee legendarische filmhelden

Games Jelle van Es 10 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Het meest recente seizoen is in Call of Duty Warzone inmiddels in volle gang. Daarmee zijn er al heel wat veranderingen doorgevoerd in de game, maar de ontwikkelaar zit niet stil.

Want het ziet er naar uit dat we in Call of Duty Warzone aan de slag kunnen gaan met een tweetal legendarische filmhelden. Dat is althans hetgeen dat we kunnen afleiden van een paar tweets die de ontwikkelaar uit heeft gebracht.

Legendarische helden voor Call of Duty Warzone

De eerste legendarische filmheld waarmee we straks waarschijnlijk als operator aan de slag kunnen gaan is John Rambo uit de verschillende Rambo-films. Die werd destijds uiteraard gespeeld door Sylvester Stallone Dat is af te leiden uit de onderstaande Call of Duty Warzone-tweet. Het gaat om de stats van iemand met de gamertag SURVIVORJOHN#1009062. De stats verwijzen naar de vijf verschillende films, waarbij hij een indrukwekkende KD-ratio heeft neer gezet.

De tweede legendarische filmheld is John McClane uit de verschillende Die Hard-films. Het is een rol die werd gespeeld door Bruce Willis en kent heel wat verschillende delen. De tweet verwijst naar de eerste film, waar het een redelijke chaos was rondom Nakatomi Plaza en waarbij de held veel te vinden was in de verschillende air ducts.

Het is op zich wel te begrijpen waarom de ontwikkelaar met deze elementen komt voor Call of Duty Warzone. Enerzijds omdat je met verschillende packs waarschijnlijk heel wat geld kan verdienen. Anderzijds omdat de game zich nu afspeelt in een jaren tachtig setting. En dat is waar de game zich nu afspeelt.

Call of Duty: Warzone Season 3: Zo ziet Verdansk er nu uit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen