Call of Duty: Warzone Season 3: Zo ziet Verdansk er nu uit

Games Jelle van Es 22 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Gisteren was er een groot evenement in Call of Duty: Warzone. Als gevolg daarvan kwam er een flinke nuke op de bestaande map Verdansk. Vanavond begint het derde seizoen in de game, maar nu kun je al zien hoe de nieuwe map er uit ziet.

Het is eigenlijk de bedoeling dat je pas vanavond aan de slag kon gaan met Call of Duty: Warzone Season 3, met de komst van de nieuwe Verdansk-map. Het was echter al mogelijk om de nieuwe map te bekijken via een privé match. Inmiddels is die optie verwijderd, maar kunnen via Youtube er wel naar kijken.

Call of Duty: Warzone Season 3: de nieuwe map

Goed, vanavond kun je dus los met Call of Duty: Warzone Season 3. Dat derde seizoen komt dan ook gelijk uit voor Black Ops Cold War, waardoor je genoeg kunt ontdekken. De nieuwe map wordt door de ontwikkelaar overigens beschreven als een flashback. Dat is de truc die Treyarch gebruikt om de speler uit te leggen waarom je teruggaat in de game en te maken krijgt met een map die net wat anders is. Operation: Subversion is daarbij de intro-missie die dit duidt. Daarnaast spring je nu uit een helikopter in plaats van een vliegtuig. Om je een goed beeld te geven van de nieuwe map, is de onderstaande video de moeite waard om te bekijken.

Er zijn dus redelijk wat veranderingen doorgevoerd in Call of Duty: Warzone Season 3. Ten eerste is de algehele stijl van de map een stuk kleurrijker. Het is allemaal minder donker dan hiervoor en er wordt gebruik gemaakt van meer vegetatie, waardoor je je iets makkelijker in een bosje kunt verschuilen. Verder zijn gebouwen voorzien van een likje verf en zijn er algehele veranderingen te vinden. Zo is het stadion in deze map in aanbouw, waardoor dat een ander gevoel geeft. Verder krijg je te maken met zoutmijnen en is er een grote installatie waar je in kunt klimmen om vanuit daar te snipen.

Afscheid van de Gulag

Tot slot nemen we in Call of Duty: Warzone Season 3 afscheid van de bekende Gulag, waar je vecht om terug te keren in de strijd. De mechanic is er nog altijd, maar is nu vervangen door de map Standoff. Deze map ken je wellicht uit Call of Duty: Black Ops 2. Vanavond kun je het zelf ervaren in de game.

Call of Duty veegt de vloer aan met GTA na mijlpaal

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen