Groot probleem Call of Duty: Warzone eindelijk opgelost

Games Jelle van Es 7 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Eind 2021 kreeg Call of Duty: Warzone dankzij de komst van Call of Duty: Vanguard een behoorlijk grote update. Je kreeg een nieuwe grote map en andere veranderingen. En daarbij ontstond er snel een vervelend probleem.

Het had te maken met een bepaalde skin. Het ging om de Awoken-skin van de Operator Francis. Eén die je pas kunt gebruiken als je Tier 100 in de Battle Pass hebt gehaald. Maar wanneer je hem had, dan had je een belangrijk voordeel in Call of Duty: Warzone.

Call of Duty: Warzone probleem opgelost

Wanneer je als speler deze skin had vrijgespeeld in Call of Duty: Warzone, dan had je een belangrijk voordeel. Op een bepaalde afstand was het dan voor vijanden nauwelijks mogelijk om je te zien. Je lichaam werd dan simpelweg onzichtbaar en je zag alleen nog maar het hoofd van de speler. Het is een fout die echt al heel erg lang in de game heeft gezeten. De community was er behoorlijk pissig over dat zo’n fout in de game zat. En het hielp ook niet dat het erg lang duurde voordat de moeite werd genomen om het op te lossen. Maar in de categorie ‘liever laat dan nooit’ heeft men het probleem nu getackeld.

Naast de ontzicthbaarheidsproblemen heeft ontwikkelaar Raven Software ook nog een paar andere fouten uit de game gehaald. Zo was er een probleem dat elke loadout drop precies op dezelfde plek kwam en het daardoor een plek werd waar je vijanden kon gaan opwachten en uitschakelen. Ook is er een collision bug nu aangepast, waardoor alles net wat beter moet gaan lopen en het leuker is om met Call of Duty: Warzone aan de slag te gaan.

Genoeg te doen

Hoewel deze oplossingen in Call of Duty: Warzone een goede stap zijn, is er nog genoeg werkt. Op hun eigen Trello-board kun je zien waar men zich mee bezighoudt.

Call of Duty: Warzone’s nieuwe map brengt bugs en problemen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen